• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2023

11:20

Glumica otkrila tajnu dobrog izgleda! Ovo je njen recept za mladolikost (FOTO)

EPA

Moda i lepota

Glumica otkrila tajnu dobrog izgleda! Ovo je njen recept za mladolikost (FOTO)

Podeli vest

Glumica Helen Miren (78) je otkrila svoju tajnu mladolikosti koja ne podrazumeva nikakve invazivne procedure već poštovanje 4 zlatna pravila.

Glumica Helen Miren izgleda predivno sa 78 godina. Nedavno je podelila vrhunske savete kako da izgledate fantastično ali i da se osećate fantastično.

Njena dnevna rutina je jednostavna

Ne treba vam fensi i komplikovana rutina lepote da bi vaša koža izgledala sjajno:

- Skidam šminku sredstvom za čišćenje, umijem se i obrišem peškirom. U mom kupatilu ćete naći veliku gomilu peškira (oko 10), svi su uredno složeni pored lavaboa, jer kada iskoristim jedan stavljam ga direktno na pranje - rekla je Helen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

Ishrana je zdrava, ali nije rigorozna

Ostati zdrav je izuzetno bitno zarad vašeg opšteg dobra ali je poželjno da povremeno uživate i u ne tako zdravoj hrani.

- Preuzmite kontrolu nad svojom ishranom i pronađite ono što čini da se osećate dobro. Ja prva mogu da živim na ribi i pomfritu, ali ono što stavljate u svoje telo utiče na to kako se osećate zbog toga savetujem da svoju promenu počnete odatle -  rekla je glumica

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

Njena fitnes rutina nije komplikovana

Glumica spada u staru školu tako da pribegava 12-minutnim vežbama vojnog stila za koje tvrdi da su efikasne. U intervjuu za časopis Hello, Helen je objasnila svoju fitnes rutinu:

- Radim nešto što me vodi u vežbanje. To je plan vežbi Kraljevskog kanadskog vazduhoplovstva. Ima grafikone koje pratite. Svakog dana morate da uradite vežbe u roku od 12 minuta -navela je glumica.

Ovaj fitnes plan podrazumeva da koristite svoju telesnu težinu za vežbe kao što su sklekovi, čučnjevi i skokovi. Cilj je da izgradite snagu i fleksibilnost.

Foto: EPA

 

 

Prirodna lepota je zakon

Ovih dana sve veći broj poznatih ličnosti govori „ne“ suludim standardima lepote. Helen je potpuno saglasna sa tim. Trudi se da bude realna kada je u pitanju lepota.

 - Ja sam stara! Ja to vidim. I to je potpuno u redu. Očigledno je da se trudim da izgledam što lepše što mogu. I da,naravno da to mogu volela bih da izgledam 20 godina mlađe, ali jednostavno to je nemoguće, i nikada neću. Ne ostajem zauvek mlada, niko ne ostaje - objasnila je Helen.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12