• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2023

08:00

Marama može da se nosi i ovako!  Pogledajte predloge modnog dizajnera (VIDEO)

pexels.com

Moda i lepota

Marama može da se nosi i ovako! Pogledajte predloge modnog dizajnera (VIDEO)

Podeli vest

Dizajnerka Klaudija Moreira predlaže u svojim videima koje objavljuje na TikToku kako da nosite maramu na različite načine.

Mnogi poznati magazini su Klaudiju nazvali "kraljicom marama".  Kaudija će vas ubediti da obogatite svoju kolekciju lepim maramama i napravite od njih svoj omiljeni modni detalj.

Marame možete nositi kao top, preko košulje, kao suknju, haljinu ili kao ukrasni detalj na haljini... 

Ovo su načini nošenja marame koje Klaudija predlaže:

Marama kao mini suknja

 U ovom videu Moreira kreira suknju od marame dimenzija 160x75cm. Ona je obavija oko sebe, a zatim vrlo pažljivo stvara male nabore savijanjem. Zatim je čvrsto vezuje trakom za kosu i od čvora formira mali cvet.

 

@claudyamoreira1 Replying to @Milena scarf size 160x75cm 💕 #scarfstyles #fyp ♬ Vogue (Edit) - Madonna

 

Marama kao top 

Za ovaj top biće vam potrebna marama i ogrlica u vidu lanca. Kao što ćete videti u videu, savijte maramu formirajući trougao, a zatim provlačite uglove kroz ogrlicu. Vežite je u male čvorove, a zatim je podesite kako želite.

 

 

Kao top na jedno rame

Sa maramom dimenzija 230x70cm možete napraviti top na jedno rame. Napravite čvor na sredini, a zatim sledite navedene korake.

 

 

 

Ažurirajte osnovnu odeću jednom maramom

Sa ovim sjajnim trikom, Klaudija Moreira predlaže da svojoj minimalističkoj haljini date novi život tako što ćete napraviti zadivljujući cvet.

 

 

Marama kao haljina

Sa maramom dimenzija 130x130cm možete kreirati haljinu za plažu i šetnje pored mora. Obmotajte maramu oko sebe, zatim napravite čvor na zadnjem delu vrata, a potom izvucite krajeve napred.

 

 

Sa crnom majicom

Fantastičan način da ažurirate izgled običnih majica je jednostavan. Klaudija Moreira koristi malu maramu dimenzija 50x50cm. Veže je u trouglove, formirajući čvor, a zatim je provlači kroz rukav.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija