• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

26.08.2023

08:45

5 znakova da se on zaista zaljubio u tebe

Shuterstock

Ljubav

5 znakova da se on zaista zaljubio u tebe

Podeli vest

Kada se partner generalno interesuje za tvoj život i postavlja ti smislena pitanja, to je jedan od pokazatelja da je zaljubljen u tebe.

Ponekad, najčešće iz sopstvene nesigurnosti, žene ne primećuju neke od jasnih znakova da je njihova druga polovina i te zaljubljena u njih. 

Transformacioni kouč, specijalizovana za partnerske odnose, Slađana Trikić, otkriva koji su to pokazatelji da je on razvio prave emocije:

1. On živi za tvoj osmeh - kada je muškarac zaista zaljubljen u tebe on će uraditi sve samo da ti budeš srećna i nasmejana.

Zamislite da je muškarac auto koji vozi u određenom smeru. Zadovoljstvo njegove partnerke je njegovo gorivo koje ga pokreće.

2. Interesuje se za tvoj život i postavlja ti pitanja koja su smislena.

Kada je muškarac zaljubljen u tebe on će želeti da te bolje upozna. Zanimaće ga tvoje detinjstvo, interesovanja, želje, ciljevi, strahovi, tvoje vrednosti, stavovi uverenja.

Ukoliko zamišlja budućnost sa tobom on će želeti da izgradi poverenje i bliskost sa tobom. Međutim, ukoliko muškarac ne pokazuje interesovanje za tebe kao osobu ili vrlo malo to samo znači da nije ozbiljno zainteresovan za tebe.

Foto: freepik

veza

3. Zaštitnički je nastrojen prema tebi - brine o tebi i tvojoj fizičkoj i emocionalnoj sigurnosti.

Želeće da te čuje svaki dan i da se uveri da je sve ok sa tobom. On želi da bude tvoj superheroj i to je njihov urođeni instinkt.

4. Želi da bolje upozna tvoju porodicu i prijatelje, a želeće i da ti upoznaš njegove prijatelje i porodicu.

Na taj način će želeti da još više produbi vaš odnos i da se još snažnije povežete.

5. On ceni tvoje mišljenje. Jedan od znakova da je veoma zaljubljen u tebe, jeste da ima duboko divljnje prema tebi.

To uopšte nema veze sa tvojom titulom ili obrazovanjem. Možeš da budeš i doktor nauka i njemu neće biti važno tvoje mišljenje ukoliko te ne vidi kao ženu od integriteta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija