• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2023

12:15

Da li je veličina bitna? Žene otkrivaju šta je najprivlačnije na muškarcima

Shutterstock

Ljubav

Da li je veličina bitna? Žene otkrivaju šta je najprivlačnije na muškarcima

Podeli vest

Jedno istraživanje pokazalo je koje fizičke karakteristike su ženama najprivlačnije kod muškaraca.

Autori istraživanja koje je sprovedeno na Univerzitetu u Australiji su koristili kompjutersku animaciju da bi prikazali muškarce u različitim varijacijama. Žene su posmatrale muškarce različitog izgleda, visine, građe.

 Svaka žena u studiji je posmatrala 53 muška tela koja su projektovana na zid u prirodnoj veličini. Svako telo ocenjeno je  ocenom od 1 do 7.

Jedan od zaključaka ovog istraživanja je da je građa važnija od veličine i visine. 

Ispostavilo se da je ženama najatraktivnije muško telo, odnosno građa. Na drugom mestu je visina muškarca i veličina penisa. Ispostavilo se da žene najviše vole genitalije koje su malo veće od proseka. 

Neki od njih su se pravdali da veći penis pokazuje da je muškarac zdraviji i jači, piše Daily Mail

Jedno drugo istraživanje otkrilo je šta je ženama neodoljivo u muškom ponašanju. Na portalu reddit.com žerne su iskreno priznale šta ih je uzbudilo kod muškaraca.

Foto: Shutterstock

 

Ovo su neke od osobina koje su ženama neodoljive:

1. Gledati kako muškarac pomaže starici da pređe put ili pomaže u nečem drugom, pogotovo ako je to njegova majka. To je tako slatko i pokazuje da je džentlmen.

2. Ako uradi nešto za šta sam preslaba – podigne nešto teško, otvori mi nešto, popravi... Kao da mi kaže "Ja sam muškarac, ja ću se pobrinuti za tebe jer sam jak i muževan."

3. Ne mogu da odolim da ne pogledam u tetive na njegovim rukama dok nešto radi. Naravno, rukavi moraju biti zavrnuti.
4. Bilo mi je napeto da gledam svog druga koji je u jednoj ruci držao laptop i zato nije mogao da otvori vrećicu čaja pa ju je pocepao zubima.
5. Volim da gledam kako mu se mišići na rukama kreću dok podiže nešto teško i kako mu stomak viri ispod košulje.
6. Volim da gledam čoveka kako uporno pokušava da liže sladoled na dnu korneta.
7.  Dok ga gledam kako sređuje veš, dođe mi da mu skinem pantalone i skočim na njega.
8. Volim da ga gledam kako mazi mačku, pogotovo ako je moja.

9. Ako sedi i skine prsluk, a slučajno podigne košulju, pa mu provire stomak i leđa.
10. Uzbuđuje me kada vidim njegove ruke kada nešto pravi, bilo da je to nameštaj ili skulptura.
11.  Ako mi muž promeni probušenu gumu na autu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)
Live TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)

Kako tumačiti izjave zvaničnika koji su usledili nakon sednice SE? Ako se malo analizira obraćanje pojedinih ambasadora zaključuje se da je možda svet spreman za velike promene. Na temu donošenja sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u specijalnom programu Informer TV govorili su politikolog Tijana Sorgić, analitičar Veljko Jovanović, predsednik saveza Srba u Francuskoj David Jakovljević, geopolitički analitičar Mihajlo Olujić, a uživo iz Minhena javio se i politikolog Vlasimir Vidić, dok se uživo iz Amerike javio novinar Dejan Jelača.

24.05.2024

20:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija