• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

03.03.2024

06:40

Najtačniji nedeljni horoskop od 4. do 11. marta! Mlad Mesec u Ribama menja sudbinu 3 horoskopska znaka

Shutterstock

Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 4. do 11. marta! Mlad Mesec u Ribama menja sudbinu 3 horoskopska znaka

Podeli vest

Sezona Riba donosi nam konfuzan period u kojem mnogi od nas budni sanjaju. Merkur u Ribama do 10. marta donosi komplikovanu komunikaciju za Ribe, Strelčeve, Device i Blizance. Ono što je pozitivno, jeste da stiže mlad Mesec u Ribama 10. marta koji simbolizuje novi životni početak za sve znakove, a posebno za Ribe, Rakove i Škorpije.

OVAN

Posao – Naglašeno dvanaesto polje i Merkur u Ribama do 10. marta donose vam prevare i laži na radnom mestu. Saznaćete neke nepovoljne informacije, a obratite pažnju da vas neko ne prevari za posao. Nikakva dokumenta ne treba da potpisujete u narednom periodu, niti da verujete u velika obećanja.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam ljubav pod velom tajne. U mislima vam je osoba koja je misteriozna i zatvorena ali vam se dopada što imate tajnu simpatiju. Lako možete da uletite u aferu koja može emotivno teško da vam padne. Čuvajte se lažnih obećanja.

Zdravlje - Psihološki problemi.

 

BIK

Posao - Polažete velike nade u prijateljske kontakte sa pojedinim osobama, a zapravo je istina da možete lako da budete nasamareni. Naglašeno jedanaesto polje govori o potencijalnim razočarenjima i neispunjenim očekivanjima, tako da ćete biti nezadovoljni do kraja nedelje. Bavićete se suludim informacijama za koje ćete znati da nemaju smisla.

Ljubav - Zbog Marsa u Vodoliji dolazi do kidanja svakog odnosa koji je pred raspadom. Ukoliko imate odnos koji nije stabilan, Mars u Vodoliji će ga svesti samo na prijateljsku osnovu. Ovo je vreme preseka i testa za sve ljubavne odnose.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Shutterstock

 

 

 

BLIZANCI

Posao - Istaknuto deseto polje Riba donosi vam haos na radnom mestu. Želećete da menjate posao, a lako možete da promenite poziciju u okviru iste firme. Posao je ključna tačka dešavanja do kraja nedelje. Jedna osoba će vam davati velika obećanja u vezi posla, a to na kraju uopšte neće biti istina.

Ljubav - Imaćete bolju komunikaciju sa voljenom osobom. Tačnije, predstojeća nedelja je prilika da ostvarite bolji odnos sa osobom do koje vam je stalo. Ukoliko ste slobodni, imaćete mogućnost da ostvarite novi kontakt. Posao će vam oduzimati veliku energiju, ali će odnos sa partnerom biti bolji.

Zdravlje - Lošije.

 

RAK

Posao - Naglašeno deveto polje donosi vam odličnu nedelju za usavršavanje, saradnju sa inostranstvom ali i osmišljanje novih projekata na poslu. Više nego ikada imate inspiraciju za projekte na poslu, tako da naredne dane treba da iskoristite. Peirod je povoljan i za novac, tako da su planete na vašoj strani.

Ljubav - Venera u Ribama od kraja nedelje donosi vam ljubav na putovanju ili planiranje odlaska u daleki grad pored vode. Svaka promena ambijenta će vam prijati. Imaćete novo poznanstvo sa osobom koja je misteriozna i možda razvedena.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Shutterstock

 

 

 

LAV

Posao - Sunce i Merkur u Ribama vam donose brige oko novca. Imaćete utisak da možete da ostanete lako bez para, a zapravo je istina da preuveličavate probleme. Mars vam oduzima energiju, pa ste se ulenjili na poslu. Takvo stanje će se zadržati do 22. marta.

Ljubav - Očekuju vas nova poznanstva i to preko posla. Sve vreme razmišljate o osobi koja se nalazi na visokoj poziciji na poslu. To je neko kome je posao prioritet. Prijaće vam Bikovi, ali  razvedene Ribe. Vodolije mogu da vam budu izazovne, ali komplikovane.

Zdravlje - Slabije.

 

DEVICA

Posao - Planete u Ribama vam ne odgovaraju, pa trpite kritike na račun svog rada. Ljudi vas doživljavaju na pogrešan način, a lako ulazite u konflikte. Probajte da ne zatežete atmosferu na poslu koja je već dovoljno teška. Popustite kolegama koji nisu na istoj talasnoj dužini kao vi.

Ljubav - Vreme je za suočavanje sa realnošću. Odnos koji je već klimav može da zapadne u veliku krizu usled suočavanja sa realnošću. Ukoliko budete imate novo poznanstvo, budite oprezni sa poklanjanjem poverenja. Lako vas je razočarati u ovom periodu.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

Posao - Naglašeno šesto polje donosi vam puno posla i obaveza, a malo fokusa. Bićete zaboravni i svaka obaveza će vam teško padati, jer će vam posla biti preko glave. Iako imate kreativne ideje, nemate dovoljno energije da se posvetite svemu jer to zahteva vreme.

Ljubav - Mars u Vodoliji glasa za slobodnu ljubav. Imaćete susrete na mestima na zabavu, a od kraja nedelje će biti i flerta na radnom mestu. Pijaće vam odnosi koji započinju prijateljski, a prerastaju vremenom u romansu.

Zdravlje - Dobro.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars i Venera u Vodoliji vam kvare raspoloženje, pa imate utisak da vas neko sputava da zablistate na poslu u punom sjaju. Imate problem sa autoritetom, pa lako ulazite u konflikte. Ono na čemu treba da radite jeste da unovčite svoju kreativnost, a to može da bude i hobi.

Ljubav - Do kraja nedelje vam neće prijati period za ljubav, ali od 10. marta dolazi do promene. Venera gazi u Ribe pred kraj nedelje, pa vam donosi romantiku, empatiju i susrete sa osobama koje više prijaju vašem temperamentu. Nije isključeno da se platonski zaljubite u osobu koja je umetnički nastrojena.

Zdravlje - Slabije.

 

STRELAC

Posao - U periodu ste kada pregovarate o poslu, a onda ulazite u fazu kada ćete biti povučeniji. Mnogi Strelčevi će raditi od kuće u narednom periodu, a tako će im i odgovarati. Najkretaivniji ćete biti kada ste u okviru svog doma. To što ste stalno iscrpljeni ima veze sa pozicijom planeta u Ribama, tako da vam bilo kakav rad teže pada.

Ljubav - Merkur u Ribama donosi vam neobičnu komunikaciju do 10. marta u kojoj vam neće biti jasno na čemu ste. Neko vam mnogo obećava,  malo radi, tako da nemate poverenja. Od kraja nedelje možete da uletite u tajnu romansu sa osobom koja opseda vaše misli.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Shutterstock

 

 

JARAC

Posao - Naglašeno treće polje donosi vam puno razgovora do kraja nedelje, ali i priliku za pregovore o novom ugovoru. Treba da budete racionalni i da vodite računa o praznim obećanjima. Ukoliko budete dovedeni u situaciju da potpisujete nešto na brzinu, bolje čekajte period iza 10. marta.

Ljubav - Venera ulazi u Ribe krajem sedmice, pa vam donosi romantično dopisivanje. Prvi deo nedelje će biti monoton, a onda vas očekuje preokret krajem sedmice. Ukoliko imate partnera, idealan je period godine da isplanirate kraće putovanje ili izlet.

Zdravlje - Dobro.

 

VODOLIJA

Posao - Naglašeno drugo polje ukazuje da su vam finansije prioritet. Imate velika očekivanja kada je novac u pitanju, ali olako i verujete u sve što čujete. Ne treba da se nadate velikom pomaku do kraja nedelje izuzev manjih dobitaka. 

Ljubav - Sunce u Ribama donosi vam više empatije u odnosu sa partnerom. Partner ima probleme koje će podeliti sa vama. U svakom slučaju trenutno ste u dominantnijoj poziciji, pa treba da pomognete partneru.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

 

RIBE

Posao - Pred vama je moćna astrološka nedelja jer vas očekuje i mlad Mesec u vašem znaku, koji simbolizuje novi početak. Dakle, do kraja sedmice možete da započnete nešto novo, što će doživeti realizaciju u toku naredne dve nedelje. Čuvajte se pogrešnih procena zbog Merkura u vašem znaku.

Ljubav - Merkur u Ribama vam donosi neobičnu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Neko će pokušavati da vas zavede rečima, a vi ćete smatrati da je mnogo toga ostalo u mašti. Zahtevajte konkretna dela od osoba kojima se dopadate.

Zdravlje - Dobro.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)
Live TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)

U Kotoru se održava samit na kome učestvuje i Srbija, a kome je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić. Sa druge strane, vrh Crne Gore ostaje pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici. Da li će preovladati čojstvo i čast ili će se dodvoravati zapadnim liderima? Na ovu temu u emisiji "Info veče " govorili su Željko Čurović, Savez Srba iz Crne Gore, Srđan Brac iz Centra za društvenu stabilnost i Vladimir Kljajić, politikolog.

16.05.2024

22:32

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)
Live TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)

Nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen premijer Slovačke, napadač je uhapšen, a policija ga je optužila za pokušaj ubistva. Premijer se nalazi u bolnici u teškom zdravstvenom stanju. O ovoj, ali i o drugim važnim temama govorili su gosti emisije "Rat uživo", novinar Žarko Rakić i Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodina. Uživo u program uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

16.05.2024

19:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija