• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.02.2024

06:40

Dnevni horoskop za utorak 13. februar! Jarčevi lako privlače ljubav, a Lavove čeka uspeh na svim poljima!

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 13. februar! Jarčevi lako privlače ljubav, a Lavove čeka uspeh na svim poljima!

Podeli vest

Horoskopski znak kome će sve ići od ruke, kako u ljubavi i poslu, tako i kada je zdravlje u pitanju, definitivno je Lav.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: Slučaj će hteti da upoznate nekog zanimljivog, jer imate sreće u ljubavi. POSAO: Bićete impulsivni u raspolaganju novcem, zbog čega ćete zažaliti. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK  

LJUBAV: Dan obećava ljubavna dešavanja. Izvesna je komunikacija s nekim ko vam se dopada. POSAO: Povoljan dan za zapošljavanje, ako vam je potrebna dodatna radna snaga. ZDRAVLJE: Odlično.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguć izlazak ili poznanstvo s nekim ko će pobuditi vaše interesovanje. POSAO: Imaćete uspeha ako se bavite umetnošću ili bilo čim što ima veze s veštim rukama. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK 

LJUBAV: Nećete uspeti da iskažete osećanja na pravi način, zbog čega može doći do nesporazuma s partnerom. POSAO: Uspeh u kreativnom radu i obrazovanju. ZDRAVLJE: Loše.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV 

LJUBAV: Intenzivno ćete razmišljati o nekome i to će vas potpuno otvoriti za doživljaj ljubavi. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze s komunikacijom i administracijom. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA 

LJUBAV: Mogući problemi u odnosu ili odsustvo prilika za ljubav. POSAO: Izbegavajte sumnjiva ulaganja i nesigurne investicije, kao i pozajmljivanje novca. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA 

LJUBAV: Raspoloženi ste za seks sa izabranom osobom. POSAO: Moguć je izvestan zastoj u poslu ili novčanim tokovima. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

ŠKORPION

LJUBAV: Imaćete prilike da doživite nešto uzbudljivo. Raspoloženi ste da osvajate. POSAO: Vrlo lako ćete dobiti to što želite. ZDRAVLJE: Izbegavajte brzu hranu.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Neko će vas zaintrigirati, jer ćete biti okruženi privlačnim ili šarmantnim osobama.  POSAO: Štedećete i više nego što je potrebno, jer brinete za budućnost. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

JARAC  

LJUBAV: I dalje ste vrlo raspoloženi za ljubav i lako je privlačite. POSAO: Nemojte zapostaviti odgovornosti, iako će ih biti previše. Ipak imaćete elana i dosta energije. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA 

LJUBAV: Privući ćete pažnju, ali nešto od toga će biti poželjno, a nešto ne. POSAO: Moguć zastoj, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

RIBE 

LJUBAV: Ljubav vam neće biti najbitnija danas, pa je moguće da se ništa neće ni desiti. POSAO: Unosan službeni put ili dobit od rada u inostranstvu. ZDRAVLJE: Blago pogoršanje.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12