• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.12.2023

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 18. decembar! Rakovi će naići na prepreke ka ljubavi, Vagama sledi manji finansijski uspeh

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 18. decembar! Rakovi će naići na prepreke ka ljubavi, Vagama sledi manji finansijski uspeh

Podeli vest

Početak nove sedmice biće zanimljiv svim horoskopskim znacima, ali će Jarčevi imati posebno sreću na svim poljima.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Povoljan dan za ljubav, pogotovo onu koja podrazumeva intenzivne strasti i osećanja. POSAO: Dobar za one koji se bave bankarstvom i finansijama. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

BIK

LJUBAV: Vaša spremnost da uživate u životnim zadovoljstvima danas je posebno izražena i neodoljiva. POSAO: Sreća u radu sa osobama ženskog pola. ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera.

BLIZANCI

LJUBAV: Osetićete potrebu da budete slatkorečivi, što će stvoriti posebnu atmosferu između vas i partnera. POSAO: Moguća dobit od svega što ima veze sa umetnošću. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Naići ćete na prepreke na putu ka ljubavi i emotivnoj ispunjenosti. POSAO: Moguće je da ćete dobiti novac ili ostvariti zaradu, pogotovo ako se bavite logistikom. ZDRAVLJE: Loše varenje.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Izgleda da ćete zanemariti partnera i da ćete zbog toga trpeti negativne posledice. POSAO: Ako vaš posao ima veze sa popularnošću, danas ćete imati uspeha. ZDRAVLJE: Manje jedite.

DEVICA

LJUBAV: Okupiraće vas problemi u prijateljskim odnosima i nećete previše razmišljati o ljubavi. POSAO: Moguć nesporazum sa nadređenima, ali inače miran dan. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA

LJUBAV: Dobićete mnoštvo komplimenata jer ćete se potruditi oko svog izgleda i to vam neće teško pasti. POSAO: Moguć manji finansijski uspeh. ZDRAVLJE: Tegobe na psihosomatskoj bazi.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Nećete želeti da obznanite svoju naklonost prema izabranoj osobi. Tajna ljubav. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru priliku u karijeri. Poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Mogući nesporazumi sa partnerom. Uzdržite se od rasprave i sutra će biti sasvim druga atmosfera. POSAO: Problemi administrativne prirode. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Dosta aktivnosti u ovoj sferi i raznih događaja. Bitno je u svemu tome ostati posvećen osobi koju volite. POSAO: Sreća u partnerskom poslu i u pravnim stvarima. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete emotivno nepristupačni danas. To će vam napraviti probleme u odnosu. POSAO: Pravni problemi ili problemi tehničke prirode na poslu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RIBE

LJUBAV: Više ćete biti okrenuti poslu nego ljubavi. Nećete se mnogo baviti svojim ljubavnim životom. POSAO: Nesigurnost bi mogla da vas spreči da iskoristite dobru priliku. ZDRAVLJE: Solidno.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!
Može li podlije

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!

Ruska nafta ulazi u EU preko Turske. I to je u potpunosti u skladu sa zakonom zahvaljujući određenim rupama u politici sankcija EU, Glavni mehanizam koji omogućava takvo snabdevanje je mogućnost uvoza u Evropsku uniju goriva koje je pomešano i preimenovano na takav način da nije klasifikovano kao proizvod ruskog porekla, piše Politiko.

16.05.2024

07:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija