• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

13.12.2023

07:25

Mlad Mesec u Strelcu donosi novi početak za 3 horoskopska znaka! Nove ideje, avanature i planovi

unsplash.com

Horoskop

Mlad Mesec u Strelcu donosi novi početak za 3 horoskopska znaka! Nove ideje, avanature i planovi

Podeli vest

Mlad Mesec u Strelcu je danas, a simbolizuje energiju novog početka. Ovaj astrološki period je važan za sve horoskopske znakove, a naročito za Strelčeve, Lavove i Ovnove.

Mlad Mesec u Strelcu obično donosi energiju entuzijazma, proširuje vidike i inspiriše nas da istražujemo nove ideje i perspektive. Strelac je znak avanture, znanja i širenja horizonta, pa se mlad Mesec u ovom znaku često doživljava kao vreme za postavljanje ciljeva, učenje i usvajanje novih veština.

Ovo je vreme kada se možemo osećati posebno motivisano da istražujemo nepoznato, da putujemo ili da se posvetimo duhovnom rastu. Strelac nas podstiče da budemo otvoreni za različite perspektive i da prihvatimo promene s optimizmom i entuzijazmom.

Foto: Shutterstock

 

 

Mlad mesec je takođe vreme za postavljanje namera i vizija za budućnost. To je period kada možemo postaviti nove ciljeve, stvoriti planove i krenuti ka ostvarenju svojih snova. Energija mladog Meseca u Strelcu podstiče nas da se povežemo s onim što nas nadahnjuje i da sledimo svoju strast.

Ovo je vreme kada je važno prigrliti slobodu, istraživanje i rast. Možemo koristiti ovu energiju da se pomerimo izvan svoje zone komfora i krenemo prema novim iskustvima i mogućnostima koje nam se pružaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19