• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2023

06:28

Dnevni horoskop za petak 13. oktobar! Rakovi popularni na poslu, Bikovi zavode ljude rečima, a evo kome je potreban odmor

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 13. oktobar! Rakovi popularni na poslu, Bikovi zavode ljude rečima, a evo kome je potreban odmor

Podeli vest

Mesec, planeta koja se najbrže kreće, ušla je u Vagu, pa donosi lepe vesti za Vage, Blizance i Vodolije.

OVAN

LJUBAV: Ovo je period u kome se možete nadati pozitivnom razvoju događaja, ostvarenju ljubavi i zadovoljstvu. POSAO: Uspeh ili dobit od partnerskog posla. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Bićete posebno šarmantni u komunikaciji. Imaćete sposobnost da zavedete druge samo rečima. POSAO: Vaš osećaj za lepo obezbediće vam prednost u poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: U ovom periodu ste vrlo empatični, uspeva vam da osećate mnogo za druge, ali vam je teško da osećate mnogo za samo jednu osobu. POSAO: Greške i nepažnja. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK

LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom i uopšte sa bilo kim ko vam se dopada. POSAO: Bićete vrlo popularni, što možete odlično iskoristiti u poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

LJUBAV: Danas će vaše raspoloženje biti vrlo promenljivo, ali ne krivite partnera za to. POSAO: Imaćete uspeha u svakom poslu koji zahteva snagu ili liderstvo. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Pošto ste u ovom periodu posebno privlačni, biće vam lako da osvojite koga želite. POSAO: Ostvarićete izvestan napredak u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Samo bi trebalo da pokažete interesovanje za osobu koja vam se dopada. POSAO: Mogući problemi sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Postoji mogućnost da upoznate nekog ko ima veze sa inostranstvom, a ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Dobit od bavljenja nekretninama. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Loša komunikacija i nesporazumi. Moguće je da će glasine da vam destabilizuju odnos. POSAO: Uspeh u svakom poslu koji podrazumeva lepotu. ZDRAVLJE: Treba vam više odmora.

JARAC

LJUBAV: Maštaćete o nekome ko možda uopšte nije dostupan ili nije ono što vi mislite da jeste. POSAO: Vaš entuzijazam će biti neobično veliki. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Lako ćete uspostaviti kontakt i bliskost sa osobama suprotnog pola, ali ćete imati problema da održite harmoniju na duži rok. POSAO: Povoljan period za umetnike. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Postoji mogućnost da se zaljubite u nekoga ko uopšte nije za vas. POSAO: Neodgovornost nadređenih, ali ćete i sami otaljavati posao, što za vas nije karakteristično. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kinezi zainteresovani za osnivanje Naučno-tehnološkog inkubacionog centra: Evo šta bi to značilo za nas
Društvo

Kinezi zainteresovani za osnivanje Naučno-tehnološkog inkubacionog centra: Evo šta bi to značilo za nas

Želju da se saradnja sa Srbijom nastavi u oblasti nauke osnivanjem novog Naučno-tehnološkog inkubacionog centra koji bi se bavio različitim saradnjama iz oblasti tehnologije i nauke, izrazo je predsednik upravnog odbora kompanije Šandong (Shandong International) Zuang Jong, koji se sastao sa ministarkom nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelenom Begović.

18.05.2024

12:20

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija