• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

13.10.2023

07:51

Mesec je ušao u Vagu! 3 horoskopska znaka neka se spreme za preokret

Shutterstock

Horoskop

Mesec je ušao u Vagu! 3 horoskopska znaka neka se spreme za preokret

Podeli vest

Mesec, planeta koja simbolizuje naša osećanja, nalazi se trenutno u Vagi gde snažno utiče na Vage, Blizance i Vodolije.

Vaga je znak vazdušnog elementa i vladar je Venera, planeta ljubavi, lepote i harmonije. Kada se Mesec nalazi u Vagi u natalnom horoskopu, to može uticati na emocionalni temperament i ponašanje osobe na nekoliko načina.

Evo nekoliko karakteristika Meseca u Vagi:

Emotivna ravnoteža

Osobe s Mesecom u Vagi teže emocionalnoj harmoniji i ravnoteži. Često su veoma svesne atmosfere i emocionalnih tenzija oko sebe i trude se da očuvaju mir i harmoniju u svojoj okolini.

Društvene veštine

Mesec u Vagi čini osobu društvenom i prijateljskom. Vole da provode vreme u društvu drugih ljudi i umeju da se prilagode različitim situacijama.

Foto: Shutterstock

 

 

Ljubaznost i šarm

Ove osobe su često šarmantne i ljubazne. Imaju dar za komunikaciju i umeju da se izraze na način koji privlači ljude prema sebi.

Potreba za ljubavlju i odnosima

Osobe s Mesecom u Vagi često imaju izraženu potrebu za emocionalnim partnerstvima. Ljubav je izuzetno važna za njih, i trude se da održe harmonične odnose sa svojim partnerima.

Neko odlučivanje

Ponekad, Mesec u Vagi može dovesti do odlaganja odluka i tendencije da se izbegne konflikt. Osobe s ovim položajem često teže da udovolje drugima i da izbegnu konfrontacije.

Umesto svega toga, ovim osobama bi mogla biti od pomoći veština donošenja odluka i postavljanja ličnih granica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kinezi zainteresovani za osnivanje Naučno-tehnološkog inkubacionog centra: Evo šta bi to značilo za nas
Društvo

Kinezi zainteresovani za osnivanje Naučno-tehnološkog inkubacionog centra: Evo šta bi to značilo za nas

Želju da se saradnja sa Srbijom nastavi u oblasti nauke osnivanjem novog Naučno-tehnološkog inkubacionog centra koji bi se bavio različitim saradnjama iz oblasti tehnologije i nauke, izrazo je predsednik upravnog odbora kompanije Šandong (Shandong International) Zuang Jong, koji se sastao sa ministarkom nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelenom Begović.

18.05.2024

12:20

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija