• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.09.2023

21:00

Ko je umetnik, a ko sportista? I zvezde mogu da kroje karijeru

Shuterstock

Horoskop

Ko je umetnik, a ko sportista? I zvezde mogu da kroje karijeru

Podeli vest

Ovnovi vole takmičenja, Vodolije su rođene za muziku, a Blizancima leže poslovi u komunikacijama...

Prema astrologiji, svaki horoskopski znak je predodređen za neki posao. Jedni dobro barataju rečima, drugi su izuzetni analitičari, treći rođene vođe i organizatori, četvrti kreativci i umetničke duše. Zabavite se i otkrijte koji je vaš posao iz snova.

Ovan

Impulsivni, spontani i brzih refleksa, veoma inteligentni i aktivni, ovnovi su stvoreni za sport i takmičenje. Dobro im ide sve što je povezano s pokretom, dinamikom, pa i mehanikom. Bolji su u individualnim nego u timskim aktivnostima.

Bik

Ako ste pripadnik ovog znaka, velika je verovatnoća da odlično kuvate. Istraživanje novih recepata za vas je omiljeni hobi.

Blizanci

Bilo da je reč o oglašavanju, pregovaranju ili direktnoj prodaji, pripadnici ovog znaka nadareni su za uveravanje drugih osoba u ono što žele. Komunikativni su i odlični govornici.

Rak

Pripadnici ovog znaka imaju istinski talenat u razumevanju, motivisanju i shvatanju drugih ljudi. Zbog toga su odlični u ulozi profesora, trenera i savetnika.

Foto: Shuterstock

 

Lav

Lako privlače pažnju i to ih čini odličnim zabavljačima, pa su humor i snalažljivost u novim situacijama njihov istinski talenat. Odgovaraju im i poslovi u vezi sa lepotom, kozmetikom i prehranom.

Devica

Svakom zadatku se maksimalno posvete, a njihovo polje interesovanja je široko. Vole hobije povezane s računanjem, crtanjem, pravljenjem unikatnih stvarčica poput nakita, ukrasa itd.

Vage

Pravičnost, strpljenje u pregovaranju i mirenje posvađanih strana prirodni su talenti koji krase pripadnike ovog znaka kojima prijaju svi poslovi u kojima su glavno oruđe reči. Često su članovi nekih interesnih organizacija i veoma sposobni organizatori.

Škorpije

Ističu se u svim zadacima koji zahtevaju logičko razmišljanje i analizu. Računanje, finansijski poslovi i logički zadaci su upravo nešto u čemu će blistati.

Foto: Shuterstock

 

Strelac

Kao i Ovnovi, pripadnici ovog znaka su rođeni sportisti. Ipak, za razliku od Ovnova, njih ne motiviše samo takmičenje, koliko uzbuđenje i avantura. Njima odgovaraju poslovi poput turističkih vodiča.

Jarac

Disciplina i strpljenje su ono što krasi pripadnike ovog znaka nadarenog za sve što je praktično, pa vrlo lako hobi pretvaraju u dodatni posao. Pisanje, pevanje i slične delatnosti su one u kojima su njihovi skriveni talenti.

Vodolija

Većina pripadnika ovog znaka talentovana je za muziku, pevanje, sviranje, komponovanje...

Ribe

Ovo su najveći umetnici među svim horoskopskim znacima. Lako prenose svoje emocije na slikarsko platno, notnu svesku ili fotografiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija