• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2023

09:45

Ljubavni horoskop do 9. septembra! Jarčevi započinju aferu, Vodolije romantične, a evo kome sledi platonska veza

Shutterstock

Horoskop

Ljubavni horoskop do 9. septembra! Jarčevi započinju aferu, Vodolije romantične, a evo kome sledi platonska veza

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, izlazi iz retrogradnog hoda 4. septembra, tako da nas očekuje stabilizacija na emotivnom planu.

OVAN

Naredne nedelje ćete pre svega biti usmereni na indirektan kontakt sa drugima, što znači da ćete komunicirati sa ljudima preko društvenih mreža i interneta. Moguće je da ćete započeti neku platonsku virtuelnu vezu.

BIK

Naredni period će biti dosta nestabilan. Nećete mariti za to da ugodite bilo kome, što je zaista radikalna promena u vašem slučaju, koja može izazvati negativne posledice koliko god da je opravdana.

Foto: Freepik.com

 

 

BLIZANCI

 Moguće je da ćete imati kontakt sa nekim ljudima koji imaju drugačije sklonosti od vaših i da će to vama biti zanimljivo. Interesovanje će pre svega biti intelektualno, ali tako kod vas sve počinje. Svakako ćete naučiti nešto o sebi ako već ne o drugima.

RAK

Napravićete nagle odluke u vezi vašeg života i ljubavi, što nije svojstveno vama. Ipak, imaćete jaku potrebu da doživite neku promenu, koju verovatno nećete sami inicirati već izazvati reakciju i tako postići ono što želite.

LAV

Uživaćete i napredovati kada je u pitanju ljubav. To je trend koji je započeo još prethodne nedelje i nastaviće se i ove. Šta god da se dešava u vašem životu, znaćete da možete da sve rešite u razgovoru sa partnerom jer će vaše sposobnosti komunikacije i razumevanja stvari biti na visokom nivou.

DEVICA

Nalazite u nešto povoljnijem periodu za ljubav. Imaćete dobru komunikaciju sa partnerom, i iako osoba koju voliteprolazi kroz teži period života, razumevanje i razgovor će vam pomoći da se zbližite na jednom sasvim novom nivou.

Foto: Shutterstock

 

 

VAGA

 Vi ste prošli kroz pomalo turbulentan period i izašli iz njega celog srca. Ove nedelje ćete se verovatno vrlo iznenadno zaljubiti. Neće vam biti teško da zaboravite prošlost i da se okrenete budućnosti i novim prilikama.

ŠKORPIJA

 U poslednje vreme vam je teško da se povežete sa drugima, i posebno izabranom osobom. Zbot toga patite ali niste u stanju da promenite išta. Naredne nedelje se može desiti nešto što će barem na kratko promeniti vašu situaciju.

STRELAC

U narednom periodu ćete moguće naći neku novu ljubav. Ako ste u dužoj vezi, biće vam dosadna rutina iste i tražićete uzbuđenja. Moguće je da ćete pokušati da probudite vatru u svojoj vezi ili da će vaša osećanja biti probuđena u kontaktu sa nekom novom osobom.

JARAC

Izgleda da ćete biti raspoloženi za to da prekršite pravila, a moguće je da ćete naleteti na nekog ko je isto tako buntovan kao i vi. Moguće je da ćete započeti aferu sa nekim s kim to ne bi trebali, i da će to izazvati osudu okoline.

Foto: pexels.com

 

 

VODOLIJA

Moguće je da ćete naredne nedelje iznenaditi sami sebe, a sasvim je sigurno da ćete iznenaditi ljude oko vas, a pre svih osobu sa kojom ste ili s kojom želite da budete. Usvojićete nov pristup romantičnoj ljubavi, što će zbuniti izabranu osobu.

RIBE

 U narednom periodu je ,oguća veza na daljinu ili veza sa nekim ko je daleko, moguće u inostranstvu. Vidi se da ćete biti razdvojeni od izabrane osobe, i da će to biti posledica nekih okolnosti nad kojima nemate kontrolu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

SPECIJALNI PROGRAM INFORMER TV! Ovo su svi detalji o glasanju UN o sramnoj rezoluciji o Srebrenici!
Politika

SPECIJALNI PROGRAM INFORMER TV! Ovo su svi detalji o glasanju UN o sramnoj rezoluciji o Srebrenici!

Danas se održala jedna od najvećih borbi za pravdu srpskog naroda. U 16 časova održano je glasanje na Generalnoj skupštini UN o rezoluciji o Srebrenici čiji su glavni predlagači Ruanda i Nemačka. Sramna rezolucija je usvojena, ali sa mnogo manjim brojem glasova "za" od onog koji su njeni sponzori očekivali. Brojni gosti Informer TV tokom čitavog dana govorili su na ovu temu u specijalnoj emisiji.

23.05.2024

12:21 >> 22:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija