• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2023

07:03

3 horoskopska znaka će dobiti životnu premiju u avgustu! Ruski astrolog dao preciznu prognozu

Shutterstock

Horoskop

3 horoskopska znaka će dobiti životnu premiju u avgustu! Ruski astrolog dao preciznu prognozu

Podeli vest

Ruski astrolog Pavel Globa, koji je poznat prema svojim astrološkim prognozama, objavio je koji znakovi će imati sreće u avgustu mesecu.

On je nagovestio da će tri znaka uživati u izobilju u narednom mesecu, a preoverite da li ste među njima.

RAK

Predstavnici ovog znaka kupaće se u pažnji drugih, a mogu da očekuju i još niz dobrih događaja - unapređenje na poslu, skok inspiracije i motivacije, uspeh u sferi ljubavi.

Ovo će Rakovima dati snagu, naterati ih da veruju u sebe i pokrenu nove projekte, piše portal Progorod33.ru.

Foto: Shutterstock

 

 

DEVICA

U avgustu će vam sva vrata biti otvorena. Vaša dostignuća će biti veoma cenjena a poslu, a kod kuće će vam biti zahvalni na brizi i pažnji i umeće da vam se oduže na pravi način.

Uspećete u nameri da pronađete ravnotežu između poslovnog i privatnog života, i takođe ćete naći vremena za rad na sebi i samorazvoj.

VAGA

Vaće će se u avgustu suočiti sa ozbiljnim izborom od kog mnogo toga zavisi u njihovim životima - rešavanje finansijskih problema, napredak na poslu, zasnivanje porodice...

Zvezde poručuju da se ne brinite i da ćete izabrati pravi put. Takođe, ovo je mesec u kome ćete pucati od energije i u kome ćete imati snage da sprovedete sve što poželite.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12