• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2023

12:45

Želite tetovažu?  Proverite koja odgovara vašem horoskopskom znaku

pexels.com

Horoskop

Želite tetovažu? Proverite koja odgovara vašem horoskopskom znaku

Podeli vest

Svakom horoskopskom znaku odgovara određen motiv tetovaže.

Jedan od najpopularnijih oblika samoizražavanja je umetnost tetoviranja. Vekovima su ljudi ukrašavali svoja tela tetovažama kako bi izrazili svoju jedinstvenost i odakle potiču, prenosi Best Life.

Ove tetovaže astrolozi preporučuju na osnovu vašeg horoskopskog znaka:

Ovan - tetovaža srca

Ne postoji niko sigurniji od Ovna. Kao kardinalni vatreni znak zodijaka, Ovan je navikao da brzo deluje i ne plaši se neuspeha.

Da biste dokazali da se ne plašite da rizikujete, verovatno ćete želeti veliku i smelu tetovažu prikazanu na istaknutom delu vašeg tela  A ako tražite inspirativnu temu, anatomska tetovaža srca je savršen način da pokažete da živite život punim plućima.

Bik -tetovaža cveća

Bik nije impulsivan, tako da će svaka tetovaža koju urade doći tek nakon što provedu dovoljno vrenena u planiranju šta će istetovirati. 

Bikovi mnogima deluju tvrdoglavo, ali zapravo su tajni romantičari. Bikovima vlada Venera, planeta ljubavi i estetike. Oni su senzualni, pa će više voleti jednostavnu i elegantnu tetovažu nego nešto previše upadljivo.

Bikova odgovara tetovaža sa motivom bilja ili cveća. Ova tetovaža pokazuje njihovu ljubav prema prirodi. Pošto svaka biljka ima drugačije simboličko značenje, možete odabrati savršen cvet koji će predstavljati vašu ličnost.

 

Blizanci - papirni avion

Blizanci su slobodoumni i ekstrovertni. Uvek traže sledeće uzbuđenje, pa će se tetovirati u hodu. Kako Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije, važno im je i da njihove tetovaže imaju dublje značenje.

Preporuka za Blizance je da naprave tetovažu koja predstavlja njihov horoskopski element - vazduh. Ptice, oblaci, baloni, vile ili čak leptiri ističu njihovu želju da budu slobodni i dosegnu nove visine. Posebno im se preporučuje minimalistička tetovaža papirnog aviona.

 

Foto: pexels.com

 

 

Rak - Nebo

Kao i većina vodenih znakova, Rakovi su ponekad malo neraspoloženi, ali postoji žestoka zaštitnička i strastvena strana njihove ličnosti sa kojom se osećaju duboko povezani.

Rakovi imaju afinitet prema tetovažama koje obuhvataju emocije, romantiku, ženstvenu estetiku i meke, glatke linije. A koja je bolja tema za tetovažu od nečeg inspirisanog nebom, koji prikazuje sve zvezde na noćnom nebu pored vašeg planetarnog vladara, Meseca?

 

Lav - Sunce

Kao  najekstrovertniji član zodijaka, Lavovi imaju razmetljivost koja prirodno privlači pažnju. Preporuka za Lava, ako tragaju za umetničkom tetovažom, je da prigrle svog planetarnog vladara i urade tetovažu Sunca.

Koji god dizajn da odaberete, kažu astrolozi, pokušajte da ubacite crveno ili narandžasto mastilo da biste prihvatili energiju boje vašeg zodijaka.

 

Devica - citati

Kao i zemljani znaci Bik i Jarac, i Devica voli da razmisli pre nego što nešto uradi. Oni neće ući u salon za tetoviranje dok tačno ne znaju šta žele na svom telu.

Kada je u pitanju stil koji se Devici najviše dopada, sve opcije mogu izgledati neodoljivo. Zato će oni izabrati nešto vanvremensko i sentimentalno, poput pažljivo odabranog citata iz njihove omiljene knjige, pesme ili filma.

Pisana tetovaža može se postaviti bilo gde na telu, što Devicama omogućava da je kriju ili pokazuju, ako to žele. 

Foto: pexels.com

 

 

Vaga -leptir

 Kada je reč o tetovažama, Vage viševole da izraze svoju kreativnu stranu nego da se odluče za nešto moderno. Budući da znakom vlada Venera, planeta romantike i estetike, važno je da sve u životu Vage pokazuje i lepotu i ravnotežu.

Preporuka je da se odluče za tetovažu realističnog izgleda poput leptira. Ne samo da će im dodati onu lepotu za kojom žude, već leptir takođe simbolizuje potrebu za istraživanjem slobode, kao i rast u životu. 

 Ciljajte na tetovažu na ramenu sa zamršenim dizajnom koji je istovremeno elegantan i bezvremenski, kažu astrolozi. 

 

Škorpija - crna tetovaža

Škorpija ima posebnu ljubav prema tetovažama.

 Kao vodeni znak, verovatno će odabrati duboko značajnu tetovažu, ali je malo verovatno da će deliti njeno značenje sa drugima.

Neraspoloženi ste i misteriozni, a ponekad je zabavno prepustiti se ovoj mračnijoj strani. Zato će crne tetovaže, sa svojim dubokim i bogatim nijansama crne i sive, sigurno oduševiti Škorpije, kažu astrolozi. 

 

Strelac - planine

Ovaj znak voli da bude tamo gde ima akcije i avanture. Vođeni strašću i vatrom, povezuju se sa kvalitetima kao što su hrabrost, radoznalost i nezavisnost — i to sa dobrim razlogom.

Strelčevi su pravi svetski putnici tako da je tetovaža sa planinom, koordinatama putovanja ili čak kamerom koja beleži njih lutalački duh - savršen izbor. Preporučuje se moderan dizajn tetovaže, i tetovaža u boji. 

 

Jarac - drvo

Jarčevi će verovatno uraditi samo jednu, dobro dizajniranu i skupu tetovažu koja ostavlja dobar utisak. Kao ljubitelj svega tradicionalnog, ne postoji stil dizajna koji im pristaje bolje od stare škole.

Ove tetovaže imaju smele crne obrise i prigušenu paletu boja. Preporuka je tetovaža na kojoj je visoko drvo sa korenima.

 

Vodolija - vanzemaljac

Vodolija je ekscentričan znak, zbog čega je izbor savršene tetovaže pravi izazov. Apstraktna umetnost tetovaža će im se svideti. Bilo da je velika ili mala, jednostavna ili komplikovana, najvažnija stvar za Vodolije je da imaju tetovažu kao niko drugi

 Ovaj znak će najverovatnije dizajnirati sopstvenu tetovažu kako bi osigurali da je njihovo umetničko delo zaista jedinstveno. Tetovaže na temu svemira i vanzemaljaca su njihov izbor.

 

Ribe - Voda 

Ribe vole tetovaže koje oponašaju njihov neobičan stil i izazivaju osećaj umetničke sanjivosti.

Tetovaže akvarela čine da se osećate kao da nosite umetničko delo koje je oživelo. Sve što sadrži vodene elemente ili morski život je dobra tetovaža za ribe.

A kada su u pitanju boje, za Ribe su odlične svetlo ljubičasta, tirkizna i zelena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)
Live TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)

U Kotoru se održava samit na kome učestvuje i Srbija, a kome je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić. Sa druge strane, vrh Crne Gore ostaje pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici. Da li će preovladati čojstvo i čast ili će se dodvoravati zapadnim liderima? Na ovu temu u emisiji "Info veče " govorili su Željko Čurović, Savez Srba iz Crne Gore, Srđan Brac iz Centra za društvenu stabilnost i Vladimir Kljajić, politikolog.

16.05.2024

22:32

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)
Live TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja! (VIDEO)

Nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen premijer Slovačke, napadač je uhapšen, a policija ga je optužila za pokušaj ubistva. Premijer se nalazi u bolnici u teškom zdravstvenom stanju. O ovoj, ali i o drugim važnim temama govorili su gosti emisije "Rat uživo", novinar Žarko Rakić i Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodina. Uživo u program uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

16.05.2024

19:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija