• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2023

06:40

Dnevni horoskop za sredu 5. jul! Bikovi treba da čuvaju novčanik,  a Vodolijama susret preko interneta

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 5. jul! Bikovi treba da čuvaju novčanik, a Vodolijama susret preko interneta

Podeli vest

Rođeni u znaku Lava već duže vreme pokušavaju da uspostave kontinuitet i harmoniju u ljubavnom životu, ali im to ne uspeva.

Evo šta svaki horoskopski znak danas može da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti neko sasvim drugačije iskustvo. Ovo može biti povoljan period za one koji traže tako nešto. POSAO: Isti, pomalo haotičan trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BIK

LJUBAV: Danas teško da možete ostvariti emotivnu bliskost sa osobom koja vam se dopada. Biće prisutna strast, ali ne i ljubav. POSAO: Vodite računa o novcu. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

BLIZANCI

LJUBAV: Nećete se previše baviti svojim ljubavnim životom, jer će biti mnogo dešavanja u drugim sferama života. POSAO: Moguća promena posla ili čak toka karijere. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Moguć dobar provod, ali ne i nešto više od toga. Dan obećava uzbuđenje, ali ne i pravu ljubav. POSAO: Imaćete problema da nametnete autoritet. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop

 

LAV

LJUBAV: Već duže vreme pokušavate da uspostavite kontinuitet i harmoniju u ljubavnom životu, ali vam to ne uspeva. POSAO: Povoljan dan za one koji rade u medijima. ZDRAVLJE: Alergija.

DEVICA

LJUBAV: Nerealna očekivanja vas mogu učiniti nezadovoljnim trenutnom situacijom u vašem ljubavnom životu. POSAO: Problemi u procesu rada ili modernizacija procesa rada. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti romansu sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Danas lako možete finansijski prosperirati ili dobiti ponudu za posao. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguć flert sa nekim s kim radite ili imate profesionalni kontakt. POSAO: Moguće je impulsivno trošenje. Vodite računa kako manipulišete tuđim novcem. ZDRAVLJE: Slabiji apetit.

Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop

 

STRELAC

LJUBAV: Mešaćete prijateljstvo i ljubav, jer niste zainteresovani za konvencionalnu vezu. POSAO: Imaćete prilike da iskoristite neke društvene veze i da ostvarite nove. ZDRAVLJE: Stres.

JARAC

LJUBAV: Možete ostvariti mentalnu, ali ne i emotivnu bliskost sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete napraviti poslovni dogovor, ali vrlo "klimav". ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

VODOLIJA

LJUBAV: Možete ostvariti nove kontakte na društvenim mrežama. POSAO: Povoljan dan za one koji se bave kreativnim zanimanjem, pogotovo dizajnom. ZDRAVLJE: Povreda.

RIBE

LJUBAV: U ovom periodu ste okrenuti drugim stvarima u životu. Neće biti bitnih dešavanja u ovoj sferi. POSAO: Pre svega će vas interesovati dobit od onoga što radite. ZDRAVLJE: Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija