• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

17.10.2023

17:00

Prvi put vidimo milionsko carstvo Donatele Versaće! Sestra pokojnog modnog magnata uživa u izobilju koje joj je ostavio Đani! (FOTO/VIDEO)

profimedia

Dom i porodica

Prvi put vidimo milionsko carstvo Donatele Versaće! Sestra pokojnog modnog magnata uživa u izobilju koje joj je ostavio Đani! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Donatela Versaće otvorila je vrata svog raskošnog doma magazinu Vog koji je tada radio video intervjuu sa slavnom kreatorkom.

Donatele Versaće nasledila je luksuzan stan na dva sprata od svog pokojnog brata Đanija Versaćea u Milanu.

U ovom domu može se naći mnoštvo boja i finih detalja kao i kraljevski raskošnog nameštaja, sve u zaštitnom znaku Versaće imperije.

Foto: printscreen

 

 

Dom je daleko od dosadnog, pošto ga je sama vlasnica Donatela Versaće dekorisala sa iznenađujućim pljuskovima boja, antikviteta, slika i baroknih zidnih detalja.

Donatela voli boje i šarenilo u domu, ali nije preveliki ljubitelj bež boje.

Foto: printscreen

 

 

Tako da, čak i kada bira elemente bež boje mora da doda akcente u jarkim bojama kao što je pink.

Upotreba jednostavnih i jednobojnih elemenata je kao pozadina za detalje kao što su šareni jastuci, slike, tepisi i prostirke i druge jarke stvari koje unose život u prostor.

Ovaj dom odiše luksuzom i detaljima, baš kao i odevne kolekcije poznate kreatorke.

 

 

Nakon što je nasledila dva neverovatna poseda od svog brata Đanija, uključujući milanski stan u kom trenutno živi i Versaće vilu u Majamiju, dizajnerka je kupila i prefinjenu vilu na obali jezera u Italiji.

Nazvana La Verbanella, ova raskošna vila sa četiri sprata ima pogled na jezero Mađiore i obuhvata površinu od 15.000 kvadratnih metara. Ona poseduje 50 soba, od kojih su 20 spavaće sobe, a sve to je obmotano predivnim bledo roze eksterijerom.

Foto: profimedia

 

 

Glomazna vila takođe sadrži i predivnu plažu, nekoliko balkona, bazen i privatni pristup jezeru Mađiore koje se nalazi na granici između Italije i Švajcarske. Pored svih vrhunskih pogodnosti, vila poseduje 12 kupatila, ukupno.

Prethodno, ona je bila u vlasništvu Mondadori porodice, osnivača jedne od najvećih izdavačkih kuća u Italiji, koji su je kupili dvadesetih godina prošlog veka, a tokom godina, ona je promenila nekoliko vlasnika, uključujući Volta Diznija i Ernesta Hemingveja.

 

I dok se jezero Komo smatra najluksuznijom destinacijom Italije, jezero Mađiore je podjednako magično. Nova rezidencija Donatele Versaće nam to potvrđuje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija