• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2023

12:17

Iznajmljuje drugu stranu kreveta i zarađuje 500 evra! Potpuni hit - ovako plaća hipoteku i račune (FOTO)

Pixabay

Dom i porodica

Iznajmljuje drugu stranu kreveta i zarađuje 500 evra! Potpuni hit - ovako plaća hipoteku i račune (FOTO)

Podeli vest

Monik (36), iz Australije, trenutno nije u vezi, pa je svoju slobodu rešila da iskoristi na taj način što iznajmljuje drugu, praznu stranu svog kreveta, pa zarađuje 157 evra nedeljno.

Ona zarađuje dodatni novac tako što iznajmljuje svoju praznu stranu kreveta. Mesečno zarađuje preko 460 evra zahvaljujući tome.

Ideja je da nekoliko stanara kuće deli krevet koji "radi u smenama". Kada su zajedno u krevetu, Monik je rekla da je odnos uvek isključivo platonski. Kaže kako su uspostavljena stroga pravila, naročito jer je njen poslednji "partner u krevetu" bio njen bivši.

 - Ja sam preduzetnica, navikla sam da razmišljam izvan okvira. Pobrinite se da je osoba dobra, otvorena, puna poštovanja i da želi samo platonsku vezu. Mislim da bi neko s dobrim poslovnim razmišljanjem i neko tko ceni druženje bio izvrstan -  rekla je Monik.

Plaća hipoteku i račune od iznajmljivanja kreveta

Kako sama kaže dodatni novac dobro dođe jer joj pomaže da plati hipoteku i račune.

 

 

Tokom pandemije, Monik je shvatila da može zaraditi nešto novca od dodatnog prostora u svom krevetu. Njen bivši partner radio je u dva grada i želeo je da prespava u krevetu po povoljnoj ceni. Išli bi na spavanje oko 22 sata i jednostavno bi stavili svoje slušalice i imali preko potrebno vreme nasamo. Taj potez je uspeo, ali rekla je drugim vlasnicima kuća da budu oprezni pre nego što se odluče na tako nešto. Iako je to bio sjajan način za zaradu, u poslednje vrijeme nema toliko gužve u krevetu.

To je zato što je bila jako zaposlena radeći kao model, reality TV zvezda, a ujedno je i preduzetnica. Uprkos tome, rekla je da bi bila spremna to ponoviti u budućnosti jer joj je pomoglo na više načina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija