• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2024

12:13

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Ata images / printscreen

Vesti

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Podeli vest

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

Upravo to su primetili mnogi korisnici društvenim mreža, koji su koaliciju koja izazi na beogradske izbore već nazvali "vinjak koalicija (biram vinjak)", aludirajući na sklonost lidera ove koalicije ka dobroj kapljici.

Najeklatantniji primer ljubitelja žestokih alkoholnih pića je Aleksandar Jovanović Ćuta, koji je više puta u javnosti uslikan u restoranima ili kafićima uživa u alkoholu.

Ćutina sklonost ka čašici odavno je postala opšte mesto na srpskoj političkoj sceni, a brojni mimovi, snimci i postovi konstantno se vrte internetom.

 

 

Za Ćutom ne zaostaju ni Lazović i Veselinović, čiji "rani radovi" obiluju fotografijama sa žurki i provoda, na kojima je pomenuti dvojac bez kormilara redovno pod dejstvom alkohola.

Da sve bude gore po opozicione funkcinere, naročito u slučaju Lazovića, neke od fotografija koje se mogu pronaći na internetu, Lazović je sam objavljivao.

Foto: informer.rs

 

Foto: informer.rs

 

Foto: informer.rs

 

Foto: informer.rs

 

Imajući sve navedeno u vidu, kao i imajući u vidu izborne debakle koje beleže od izbora do izbora, liderima "Flaša koalicije" možda bi bolje bilo da batale politiku i nađu posao u marketinškoj službi neko od kompanija koje se bave proizvodnjom alkoholnih pića. 

Podsetimo, Savo Manojlović odbio je da ide u koaliciju sa "hik" opozicijom, o čemu više možete čitati u posebnoj vesti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija