• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/atv

26.04.2024

13:15

"Golfom" namerno pregazio dva pešaka, ali mu ni to nije bilo dovoljno! Osuđen bahati vozač iz Sokolca

printscreen

Vesti

"Golfom" namerno pregazio dva pešaka, ali mu ni to nije bilo dovoljno! Osuđen bahati vozač iz Sokolca

Podeli vest

Okružni sud u Istočnom Sarajavu osudio je Marka K. (38) na sedam godina zatvora zbog pokušaja teškog ubistva Е.M. i. Е.Đ. koje je pregazio automobilom ”golf 7” ispred policijske stanice u Sokocu!

Zločin se dogodio 1. juna prošle godine u ulici Milana Šarca u Sokocu. U presudi se navodi da je Marko K.  vozeći "golf" sa umišljajem pokušao ubiti M.Е. i Đ.Е. i to u trenutku dok se u njihovoj blizini nalazio pešak T.B. sa unukom.

- Optuženi se u ulicu dovezao "golfom 7", bele boje, a kada je uočio M.E. koji se kretao desnom kolovoznom trakom, i Đ.Е. koji se kretao desnom stranom trotoara, dodao je gas i vozilo usmerio prema oštećenima i udario ih - navodi se u presudi.

Od siline udara M.Е. je upao u kontejner koji se tu nalazio, dok je Đ.Е. pao na kolovoz.

- Marko K. je nakon toga vožnjom napred-nazad prešao preko leve noge Đ.Е. Pa kada je uočio M.Е., koji je izašao iz kontejnera, vozilom je ponovo krenuo u njegovom pravcu. U strahu za svoj život M.Е je uskočio u kontejner, u koji je optuženi udario automobilom. Usljed udara M.Е. je zadobio prelome desnog stopala i više lakih povreda, dok je Đ.Е.  zadobio višestruke prelome leve potkolenice - navodi se u presudi. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija