• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jugmedia

25.04.2024

17:26

Učenik šestog razreda iz Niša doneo nož u školu: Uplašio se zbog "Nacionalnog dana silovanja"

prinstscreen/Instagram MUP

Vesti

Učenik šestog razreda iz Niša doneo nož u školu: Uplašio se zbog "Nacionalnog dana silovanja"

Podeli vest

Učenik šestog razreda Osnovne škole „Radoje Domanović“ u Nišu doneo je juče nož u školu jer se plašio nakon što je na TikTok-u video da će jučerašnji datum, 24. 4. 2024. navodno biti Nacionalni dan silovanja.

Ovu informaciju potvrdila je za JuGmediu direktorka te obrazovne ustanove Dušica Tričković i rekla da ovaj đak nikome nije pretio niti je nameravao da izvrši „bilo kakvo nasilje“.

- Dete se plašilo jer je preko TikToka videlo da će biti neki National Rape Day. To je najavio majci, ali ona to nije ozbiljno shvatila pa je on uzeo neki iskrivljeni nož i rekao deci da je to zbog straha. Deca su jednostavno prijavila to psihologu jer je zaista neobično da se nosi nož u školu - objasila je Tričkovićeva za naš portal.

Prema njenim rečima, protiv tog učenika pokrenut je disciplinski postupak, a danas i sutra biće udaljen sa nastave.

- Sada smo imali Tim za zaštitu. On je juče odmah napisao izjavu, baš ovo što sam ja sada rekla. Na sreću nema nikakvog nasilja. Ne možemo ovo čak ni da okarakterišemo kao nasilje nego kao disciplinski prekršaj. Nije nikome prećeno niti mu je palo na pamet da preti. Vidite šta im taj TikTok radi - zaključila je ona.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Tačan spisak zaplenjenih stvari iz kuće Dragijevića: Da li će ovaj detalj odvesti policiju do tela ubijenog deteta?
Hronika

Tačan spisak zaplenjenih stvari iz kuće Dragijevića: Da li će ovaj detalj odvesti policiju do tela ubijenog deteta?

Iz kuće Dejana Dragijevića ubice dvogodišnje devojlice Danke Ilić u selu Zlot kod Bora, policija je kao moguće dokaze odnela više destina predmeta kojima je moglo biti počinjeno zverstvo. Pretresi su vršeni više puta i uvek u prisustvu svedoka, kako zakon nalaže. Osim sa imanja Dragijevićam privremeno su oduzeti i predmeti od Srđana Jankovića drugog optuženog za Dankino ubistvo.

25.04.2024

17:14

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija