• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infromer/Novosti

23.04.2024

16:46

Nasilnik se iživljavao nad suprugom i šestomesečnom bebom, izrečena mu kazna zatvora

Instagram/_jelena_dincic

Vesti

Nasilnik se iživljavao nad suprugom i šestomesečnom bebom, izrečena mu kazna zatvora

Podeli vest

Vukašin Manojlović (27) osuđen je danas prvostepeno na šest godina zatvora u Višem sudu u Beogradu za silovanje vanbračne supruge D. S. i prebijanje njihovog šestomesečnog sina u stanu u kom su živeli na Zvezdari.

Njemu su izrečene pojedinačne kazne od pet godina zatvora za silovanje i dve godine zatvora za nasilje u porodici, a šest godina je jedinstvena kazna.

 Manojloviću je produžen i pritvor, kako ne bi ponovio krivično delo, a koji može trajati najduže do upućivanja na izdržavanje kazne.

Foto: Instagram/_jelena_dincic

 

 

On je suprugu silovao 1. juna uveče i zapretio joj da će je ubiti ukoliko pozove policiju, usled čega se ona dodatno uplašila za svoju i bezbednost njihovog zajedničkog deteta.

Takođe, u prethodnih nekoliko dana, u vreme kada ona nije bila prisutna, tukao je njihovog šestomesečnog sina po glavi i telu, pa je dete zadobilo više telesnih povreda.

Prijavila ga je jutro posle silovanja, kada je otišao na posao, a pomoć majci i mališanu pružili su pevač Milan Dinčić i njegova supruga Jelena, koji žive u blizini i poznaju ih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija