• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/jugmedia

23.04.2024

12:37

Užas u okolini Bojnika! Drevnom motkom pretukao komšiju, a kada je pao nastavio da ga "gazi"

Shutterstock

Vesti

Užas u okolini Bojnika! Drevnom motkom pretukao komšiju, a kada je pao nastavio da ga "gazi"

Podeli vest

M. A. (41) iz okoline Bojnika uhapšen je zbog sumnje da je 20. aprila drevnom motkom pretukao mušpkarca (55) koji ej sa teškim telsnim povredama zbrinut u Opštoj bolnici u Leskovcu.

Kako se sumnja M.A. je drvenom motkom udario i oborio muškarca, a onda dok je ovaj ležao bespomoćan nastavio da ga šutira i udara pesnicama. 

Pedesetpetogodišnji muškarac je sa teškom telesnom povredom zbrinut u Opštoj bolnici u Leskovcu.

M. A. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu u Lebanu.

Osumnjičenom je rešenjem sudije za prethodni postupak, na predlog tužilaštva, određena mera zabrane prilaska, sastajanja i komunikacije sa pedesetpetogodišnjim muškarcem i svedocima, kako ne bi ometao postupak uticajem na svedoke.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija