• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.04.2024

15:06

Krvavi obračun u Budvi: Nakon svađe u kafiću, pucao u momka dok je spavao u smeštaju

Shutterstock/Natalya Volchenkova

Vesti

Krvavi obračun u Budvi: Nakon svađe u kafiću, pucao u momka dok je spavao u smeštaju

Podeli vest

U Budvi uhapšen je muškarac, crnogorski državljanin koji je ranio drugog muškarca vatrenim oružjem.

Ova informacija potvrđena je za crnogorske medije iz nekoliko izvora, a kako se saznaje, pucnjava se dogodila u kolini autobuske stanice, kada je muškarac koji se prethodne večeri sukobio sa mladićem, došao u smeštaj u kome je ovaj boravio.

Osumnjičeni je jutros oko 10 časova ušao u prostorije gde su radnici angažovani u jednoj firmi i tražio mladića, tvrdeći da mu je drug.  Kada su mu pokazali gde ovaj spava, ušao je u sobu i izvadio startni pištolj i pucao.

Mladić je dobio ustrelnu ranu u stomaku, ispričao je izvor.

Muškarac je potom pobegao i bacio pištolj. Policijski inspektori ubrzo su identifikovali napadača koji je uhapšen, a pronađen je i pištolj.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija