• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

28.03.2024

09:42

"Neće nas biti od sutra"! Radovan ostavio oproštajno pismo, ubio ženu pa se obesio (FOTO)

N.F., Društvene mreže

Vesti

"Neće nas biti od sutra"! Radovan ostavio oproštajno pismo, ubio ženu pa se obesio (FOTO)

Podeli vest

Radovan Dimitrov (46) koji je osumnjičen da je ubio svoju suprugu Ivanu Harangozu (39) nakon svađe u porodičnoj kući u ulici Marka Kraljevića u Staparu nadomak Sombora, te da je zatim izvršio samoubistvo, zločin je počinio iz ljubomore.

Navodno je, kako se nezvanično saznaje, Radovan ostavio oproštajno pismo u kome je naveo da je "treće lice krivo za njihovu smrt", a Ivana je pred smrt poslala jezivu SMS poruku: "Od sutra nas više biti neće".

Ivana pre ubistva poslala poruku majci

Očajni Ivanini roditelji Anđelka i Ivan potvrdili su tu informaciju i rekli da su poruku dobili oko tri sata ujutru.

- Ne znamo šta se desilo. Stigla je poruka na Anđelkin telefon. "Od sutra nas više biti neće". Zvali smo Ivanu. Pošto se niko nije javljao ja sam se obukao, otišao kod njih i zatekao ih mrtve. Ne znam zašto se to desilo. Pitajte policiju. Naše ćerke nema, nema od naših unuka mame i tate - priča kroz suze otac pokojne Ivane.

Foto: Fejsbuk

 

 

Njegova neutešna supruga Anđelka kaže da je poruku koju joj je ćerka poslala oko tri sata ujutru videla tek jutros oko šest sati.

- Najmlađi unuk je bio kod nas i trebalo je da ide prepodne u školu. Ustanemo obično pre njega i ja mu spremim doručak. Kada sam pogledala telefon, videla sam užasnu poruku. Rekla sam mužu, zatim smo ih zvali, ali se niko nije javljao. Onda se suprug obukao, otišao tamo i zatekao ih. Ne znamo šta se desilo. Sada samo Boga molim da deca ostanu sa nama. Ništa drugo. Jedino to. Da nam ih ne uzme neko. Centar za socijalni rad recimo - priča plačući Ivanina mama Anđelka. Iza pokojnih supružnika ostalo je troje dece, dva sina i ćerka.

Za Ivanom i Radovanom ostalo troje dece

Radovanov i Ivanin najstariji sin Stefan za tragediju koja je zadesila njegovu porodicu saznao je tek kada je stigao kući iz Novog Sada, piše Blic.

- Ja studiram u Novom Sadu i jutros me je zvao deda i rekao da dođem kući. Rekao mi je da nema tate i mame. Ja sam u prvi mah pomislio da su otišli u inostranstvo jer su dosta pričali o tome da bi otišli negde napolje da rade. Međutim, kada sam stigao u Stapar svi su počeli da mi izjavljuju saučešće i da plaču. Baba mi je tek oko 10 sati rekla šta se desilo. Do tada nisam ni znao. Ne znam šta je bilo - ispričao je Stefan u šoku gledajući u mlađu sestru koja ide u srednju školu i brata koji je još osnovac.

 

Ostavio jezivu poruku na Fejsbuku pa ubio ženu

Prema saznanjima, Radovan je navodno suprugu Ivanu ubio hicem iz vatrenog oružja, a pre toga je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju sa njihovog venčanja. Nakon što je počinio zločin, izvršio je samoubistvo vešanjem.

Za sada nije poznato da li je Radovan oružje posedovao legalno i da li je imao dozvolu.

Prema nezvaničnim informacijama, u toku je bila brakorazvodna parnica bez obzira na to što su navodno Radovan i Ivana živeli razdvojeno, ali su se često mirili i ponovo živeli pod istim krovom.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog jezivog zločina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija