• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.S.

28.03.2024

08:13

Deca razbila automat, nasred ulice krala igračke! Pred šokiranim građanima mališani (9) sa plenom pobegli prema školi!

Lj.S., Shutterstock

Vesti

Deca razbila automat, nasred ulice krala igračke! Pred šokiranim građanima mališani (9) sa plenom pobegli prema školi!

Podeli vest

Nekoliko maloletnika, starosti devet godina, razbilo je automat za igračke, koji se nalazi preko puta zgrade Gimnazije u Prokuplju i iz njega su izvukli sve igračke. Ono što je zanimljivo je da se sve dešavala usred dana, na jednom od školskih odmora.

- Bilo je strašno. Čuo se prasak, pa su nakon lomljave stakla krenuli da izvlače igračke. Onda su sa igračkama pobegli ka školi, a sve je prijavljeno policiji- kaže svedok onoga što se dešavalo, koji je bio zgranut onim što vidi.

Njega je iznenadilo što su to mala deca i što su na očigled prolaznika sve to činili, bez da pokažu neki znak, ako ničeg drugog, onda stida.

Policija je pronašla maloletnike koji su razbili aparat i igračke pokupila, i vratila.

-I to nije prvi put. Gledam juče srednjoškolka pokušava onu lažnu novčanicu da stavi u aparat. Ja joj objašnjavam da svaka novčanica ima vodeni žig i da joj to neće proći, jer aparat je neće prihvatiti, a ona bez trunke sramote i dalje pokušava i dodaje da je htela da proba, pa ako uspe- kaže osoba koja je prodavac u obližnjoj radnji.

Za nju je ovo uznemirujuće jer pokazuje koliko deca ne prezaju ni pred čim i za to krivi uticaj društvenih mreža.

- Ali ne samo društvene mreže. I roditelji su ti koji zapravo više ne reaguju i ne vaspitavaju svoju decu, da je sramota da se krade i da je to strašno. Na žalost, ovo je postala svakodnevica- zaključuje ona, još uvek ne verujući šta je videla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija