• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dnevnik.rs

10.02.2024

10:38

Zatražio joj upaljač, pa je silovao: Produžen pritvor momku (24) zbog napastvovanja starice

Peđa Milosavljević

Vesti

Zatražio joj upaljač, pa je silovao: Produžen pritvor momku (24) zbog napastvovanja starice

Podeli vest

Optužnica koju je Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo protiv 24-godišnjeg Đ. J. iz Tovariševa, zbog sumnje da je silovao tada 69-godišnju sugrađanku, potvrđena je, saznaje „Dnevnik”.

Uskoro se očekuje početak sudskog procesa.

Ovaj mladić se sumnjiči da je 15. aprila prošle godine, oko sedam časova ujutro, prolazeći pored kuće starije žene, koju poznaje i videvši je u dvorištu, pitao da li ima upaljač. Kada je ona potvrdno odgovorila i pošla da ga uzme iz kuće, mladić je krenuo za njom, što nesrećnoj ženi nije bilo sumnjivo jer poznaje i njega i njegovog oca.

Đ. J. je po ulasku u kuću, navodno, zatvorio vrata i seo na stolicu. U jednom momentu ona je, kako saznajemo nezvanično, prišla vratima, a kada nije mogla da ih otvoriti, upitala ga je kako ih je to zatvorio. On je, navodno, nešto rekao, i onda je nasrnuo na nju iako se opirala i govorila mu da prestane.

Napastvovana žena je čitav slučaj prijavila policiji, koja je pronašla osumnjičenog mladića i uhapsila ga.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati na osnovu odobrenja Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje

On je u zakonskom roku saslušan u svojstvu osumnjičenog, nakon čega mu je određen pritvor da boravkom na slobodi ne bi ometao postupak uticajem na svedoke, kao i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo za koje se tereti.

On se od hapšenja nalazi iza rešetaka, a pritvor mu je poslednji put produžen do 4. aprila.

Žitelji Tovariševa, sela u opštini Bačka Palanka, kažu da ih je ovaj događaj sve uznemirio.

- Ovo je jezivo, pogotovo što smo saznali iz medija šta nam se u komšiluku događa. Ne mogu da verujem da je mogao da uradi tako nešto ženi koja mu majka može biti. Nadam se da će dobiti zasluženu kaznu - rekao je za „Dnevnik” jedan meštanin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12