• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

01.02.2024

15:11

ŠOKANTNO! Otkriveno šta je najviše smetalo dečaku ubici u školi! Bio je "alergičan" na ovo i zato je sedeo sam

Printscreen, Peđa Milosavljević

Vesti

ŠOKANTNO! Otkriveno šta je najviše smetalo dečaku ubici u školi! Bio je "alergičan" na ovo i zato je sedeo sam

Podeli vest

Kosta K. (14) koji je 3. maja počinio nezapamćen masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar", nije podnosio dečju graju, pišu portali.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak-ubica pre jezivog zločina imao je običaj da sedi sam i potpuno izolovan od druge dece.

- U poslednje vreme imao je jako čudno ponašanje. Počele su da ga zanimaju stvari koje nisu prilagođene deci njegovog uzrasta, dok su ga neke koje su normalne izluđivale - započeo je razgovor za Republiku izvor upoznat sa slučajem i dodao:

 

- Na primer, poslednjih nekoliko meseci bio je povučen, sklanjao se sa strane i samo je posmatrao vršnjake kako se igraju i smeju, ali on nije želeo da im se pridruži. Isto tako, jednom prilikom je rekao da ga nerviraju dečije vriske i graja po hodnicima.

Podsetimo, samo nekoliko meseci pre zločina Kosta je počeo da čita sajt o oružju, a potom i da ima psihološke probleme.

Ove detalje na saslušanju je rekla spremačica i dadilja koja je radila za porodicu Kecmanović. Ona je navela da je dečak-ubica u novembru mesecu 2022. godine počeo da se interesuje za oružje! 

Foto: Informer

 

- Spremačica i dadilja je pred tužiocem u postupku koji se vodi protiv Miljane i Vladimira Kecmanovića istakla da je u novembru, šest meseci pre masakra primetila da je počeo da čita "Kalibar". Osim toga, kako je rekla, on joj je u više navrata prepričavao kako se koristi oružje, kao i gde su ga koristili u ratovima - saznajemo od izvora upućenog u slučaj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lanmi Majami

pre 3 meseca

Mislim da je u pitanju trac. Svakako zlocin koji se nikada nece zaboraviti...

sledeća vest

Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)
Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)

Jučerašnji dan u Narodnoj skupštini doneo je neke veleobrte na srpskoj političkoj sceni. Deo opozicije koji tobož bojkotuje izbore 2. juna, na čelu sa Draganom Đilasom i Milošem Jovanovićem, razotkriven je od strane Zorana Lutovca i Aleksandra Jovanovića Ćute, koji su im se javno zahvalili na tome što izlaze na izbore sa njima!

11.05.2024

18:59

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sergej i Mitar tresli mrežu, Al Hilal je šampion! (VIDEO)
Fudbal

Sergej i Mitar tresli mrežu, Al Hilal je šampion! (VIDEO)

Napadač Al Hilala Aleksandar Mitrović postigao je dva, dok je njegov kolega iz reprezentacije Sergej Milinković Savić upisao jedan gol u pobedi protiv Al Hazema 4:1 u 31. kolu prvenstva Saudijske Arabije i tako matematički obezbedili titulu šampiona.

11.05.2024

17:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija