• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.01.2024

13:52

Neverovatna odbrana dilera sa Zvezdare: Droga je moja, ja sam zavisnik!

MUP Srbije

Vesti

Neverovatna odbrana dilera sa Zvezdare: Droga je moja, ja sam zavisnik!

Podeli vest

Beograđanin I. F. (51), koji je uhapšen u ponedeljak u blizini jedne srednje škole, posle dramatične potere na ulicama Zvezdare, saslušan je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu zbog sumnje da je neovlašćeno držao drogu, kao i zbog napada na policijskog službenika.

Kako saznajemo, on je na saslušanju izjavio da nije tačno da je napao policajca.

- Rekao je i da je droga koja je pronađena u automobilu, u kom je posle potere uhapšen, njegova i da je svakodnevno konzumira. Izjavio je da ne prodaje drogu, već je kupio za ličnu upotrebu, jer je zavisnik - otkriva sagovornik iz istrage.

Osumnjičeni se, podsetimo, opirao hapšenju u ponedeljak i namerio da beži tako što je najpre dao pun gas i krenuo da vozi dok je policajac pokušavao da ga izvuče iz automobila. Tom prilikom je udario i u nekoliko parkiranih vozila.

Dvojica policajaca u civilu su bili na zadatku kada je I. F. naišao u svom automobilu, zaustavio se pored jednog od njih i pitao ga: 'Je l' ti mene čekaš?' Inspektor je prišao vozilu, izvadio značku i viknuo: 'Policija', s namerom da ga legitimiše. Tek tada je počela drama na Zvezdari.

Čim je shvatio da je kupca pobrkao sa policajcem, I. F. je pokušao da pobegne, dok je pripadnik MUP-a na pola bio u automobilu. Uspeo je da iskoči posle nekoliko metara, ali je diler nastavio u punom gasu da vozi i udara u parkirana vozila. 

Druga patrola je, po dojavi kolega, uspela da mu službenim automobilom prepreči put i tek tada se zaustavio. Kako nije imao gde dalje, uhapšeni se opirao hapšenju.

Drogu krio ispod sedišta

Kada je konačno savladan, policija je pretresla njegov automobil i u vratima pronašla 10 kesica marihuane i ispod sedišta još 10, kao i dva mobilna telefona i veću količinu novca.

Tužilaštvo je, kako saznajemo, sudiji za prethodni postupak predložilo da mu odredi pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva i sumnje da bi u kratkom periodu mogao da ponovi krivično delo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

'Svedoci smo mnogih užasa' - Svetlanina ispovest: Videla sam kako muče mog strica, ostavljaju ga da se bori za život!
Politika

'Svedoci smo mnogih užasa' - Svetlanina ispovest: Videla sam kako muče mog strica, ostavljaju ga da se bori za život!

U Njujorku se danas, u organizaciji Stalne misije Republike Srbije pri Ujedinjenim nacijama, održava panel diskusija „Mi govorimo, jer oni ne mogu - glasovi koje treba čuti“- svedočanstva svedoka i žrtava rata u BiH. Nakon Dušanke Stanić i njena sestra Svetlana, koje je takođe bila zatvorena u koncetracionim logorima, svedočila je o svom iskustvu.

22.05.2024

17:16

Majkama su nudili da biraju da li prvo da ubiju njih ili decu! Potresna ispovest Dušanke Stanić, žrtve ratnih zverstava nad Srbima u BiH
Politika

Majkama su nudili da biraju da li prvo da ubiju njih ili decu! Potresna ispovest Dušanke Stanić, žrtve ratnih zverstava nad Srbima u BiH

Dušanka Stanić i njena sestra Svetlana koje su bile zatvorene u koncentracionim logorima, svedočile su danas o svom iskustvu na panel diskusiji "Mi govorimo, jer oni ne mogu - glasovi koje treba čuti - svedočanstva svedoka i žrtava rata u BiH", koja se održava u Njujorku u organizaciji Stalne misije Republike Srbije pri Ujedinjenim nacijama.

22.05.2024

17:11

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija