• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

27.12.2023

17:22

Bizarno! Kosta K. dobio novogodišnji poklon! Ove tri stvari bile u kutiji

Informer/društvene mreže

Vesti

Bizarno! Kosta K. dobio novogodišnji poklon! Ove tri stvari bile u kutiji

Podeli vest

Ispred Klinike za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, ostavljen je novogodišnji paket namenjen Kosti K. (14), a ono što mu je poslato šokiralo je sve zaposlene.

Ispred Klinike za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, u kojoj skoro osam meseci boravi Kosta K., pronađen je paket, adresiran upravo na dečaka-ubicu. 

Ono što je posebno šokiralo nadležne organe, bio je sadržaj paketića, za koji se sumnja da je namerno poslat Kosti, kako bi ga oraspoložio za novogodišnje praznike.

- Pre nego što nešto dospe u ustanovu, mora dobro da se iskontroliše i isprati. Paket je ostavljen ispred ulaza, a kada su ga pronašli, unutra su uočili nekoliko predmeta. Jedni od njih bili su dart veider maska i pismo, a ono što ih je posebno šokirano jeste manga strip koji su pronašli. Naime, u tom stripu se radi o dečaku koji sastavlja spisak po kom demon likvidira ljude, samim tim, postavlja se pitanje kakva je to poruka poslata kroz strip - objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

Foto: Informer

Hapšenje Koste K.

Kako takođe dodaje, sumnja se da je reč o strancu, piše Republika.

- Pošiljka je bila napisana na srpskom jeziku, ali pismo nije. Iako nije poznato šta je u čestitki pisalo, očigledno je reč o nekom strancu, čim je sve bilo na engleskom jeziku. Takođe, u prilog tome da nije reč o našem državljaninu govori i činjenica da je neko poslao banane u paketu, koje su bile ugnjile i davno kupljene.

Podsetimo, Kosta K. je 3. maja ove godine izvršio nezapamćen zločin. U Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' koju je i sam pohađao, počinio je masakr - vatrenim oružjem je usmrtio devetoro svojih vršnjaka i Dragana Vlahovića, čuvara škole.

Inače, nakon masovnog ubistva, Kosta K. je pobrojao veliki broj fanova kako u našoj zemlji, tako i u svetu. Za njegov 14. rođendan ljudi širom sveta su mu slali čestitke, odbrojavali dane do njegovog rođendana i slali poklone.

Foto: Informer

 

Njegove fotografije su kačene po društvenim mrežama i njegov zločin je romantizovan. Devojke su govorile da im je on emotivni partner, a podrška je rasla iz dana u dan.

Takođe, njegove fotografije se prave pomoću veštačke inteligencije i oni koji su opčinjeni njegovim likom i delom, te fotografije stavljaju u čestitke za predstojeće praznike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19