• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

15.05.2024

12:44

Ovaj momak baš nema sreće! Italijan ponovo propušta Euro!

EPA Images

EURO 2024

Ovaj momak baš nema sreće! Italijan ponovo propušta Euro!

Podeli vest

Reprezentativac Italije i fudbaler Aston Vile, Nikolo Zaniolo (24) propustiće predstojeće Evropsko prvenstvo zbog povrede stopala, prenose italijanski mediji!

Mladi vezista povredio se u ponedeljak u duelu između Aston Vile i Liverpula (3:3). Zaniolo je u igru ušao u 65. minutu, ali je svega 14 minuta kasnije morao da napusti teren zbog povrede. Nakon detaljnih pregleda utvrđeno je da je doživeo težu povredu stopala koja zahteva period potpunog mirovanja od najmanje mesec dana. S obzirom na to da Evropsko prvenstvo počinje 14. juna, jasno je da Italijan neće imati dovoljno vremena da se vrati u takmičarsku formu kako bi se našao na spisku selektora "azura" Lučana Spaletija.

Foto: EPA Images

 

Podsećamo, Zaniolo je propustio i prethodni Evropski šampionat zbog teške povrede ligamenata kolena, a Italija je bez njega u timu došla do titule prvaka Starog kontinenta. Za reprezentaciju svoje zemlje odigrao je 19 utakmica i postigao dva gola. Italija će na turniru u Nemačkoj igrati u grupi B sa Španijom, Hrvatskom i Albanijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Gvardiola završio na travi! Ortega kao Martinez! (VIDEO)
Fudbal

Gvardiola završio na travi! Ortega kao Martinez! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester sitija došli su na korak od odbrane šampionskog naslova, pošto su u odloženom meču Premijer lige savladali Totenhem rezultatom 2:0! Ipak, lako je moglo biti drugačije da je Son pri minimalnom vođstvu "građana" iskoristio kolosalnu šansu! Međutim, rezervni golman aktuelnog šampiona Stefan Ortega fantastičnom reakcijom zaustavio je udarac reprezentativca Južne Koreje, a pomenutu situaciju ispratila je i komična reakcija Pepa Gvardiole.

15.05.2024

10:48

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kupanje na "Čairu" za iste pare!
Leto je...

Kupanje na "Čairu" za iste pare!

Kupališna sezona na otvorenim bazenima Sportskog centra ”Čair” je otvorena a posetioci mogu da uživaju u olimpijskom, rekreacionom, dečijem bazenu, akva parku, a od srede će biti puštena i takozvana "lenja reka".

10.06.2024

15:52