• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/rtl.de

15.12.2023

11:57

Fatalna Miki se udaje! Ukrala 1,25 miliona evra, verila se u zatvoru, čeka dozvolu za venčanje da bi mogla da vidi svog izabranika

Printskrin/Instagram

Vesti

Fatalna Miki se udaje! Ukrala 1,25 miliona evra, verila se u zatvoru, čeka dozvolu za venčanje da bi mogla da vidi svog izabranika

Podeli vest

Mirnesa S. (42) , fatalna Miki koja u Nemačkoj služi trogodišnju kaznu zbog krađe 1,25 miliona evra iz firme za transport novca u Štutgartu, u kojoj je radila, najavila da će se udati u zatvoru.

Fatalna Miki je u intervju za nemački RTL sve iznenadila izjavom da će se udati u zatvoru.

Kako je Mirnesa objasnila ona svog odabranika još nikad nije srela i nisu se nikada sreli ali se intezivno dopisuje.

- Verili smo se i već predali zahtev za venčanje, ali trajaće večnost da sve dozvole budu gotove - kazala je Mirnesa i objasnila .

Na pitanje zašto im se toliko žuri kad su oboje u zatvoru, Mirnesa je kazala kako im je to jedina mogućnost za susrete.

Foto: Društvene mreže

Mirnesa se sama predala nakon tri meseca bekstva

 

Prema nemačkom zakonu zabranjeno je lično upoznavanje ili video razgovor preko Skajpa, ali u slučaju da se venčaju to će biit moguće. 

- Tako smo slični, neverovatno, iz onoga što pišemo se vidi da se neverovatno dobro slažemo. Jednostavno bolje upoznaješ ljude preko dopisivanja. Ovo je tako intenzivno. Uvijek sam želela nekoga ko takođe želi decu. Nekoga ko jednostavno čita svaku želju žene, ko se prema ženi ponaša kao prema dami. Trebala sam završiti u zatvoru kako bih upoznala muškarca svojih snova - zaključila je Mirnesa koja je uverena da je njen verenik onaj pravi. 

Podsetimo fatalna Miki je 14. oktobra prošle godine iz kompanije za transport novca u Štutgartu ukrala 1,25 miliona evra. Nakon tromesečnog bekstva i skrivanja Mirnesa se predala nemačkoj policiji na aerorodmu u Štutgartu, na koji je doputovala avionom iz Crne Gore. Prilikom hapšenja kod sebe je imala samo 250 evra, a policajcima je ispričala da je novac ukrala na nagovor svog dečka Roberta S. (29) i da je njemu predala novac.

Ona je za tu pljačku osuđena na 3 godine zatvora, a novac kao i Mirnesin dečko, koji je nagovorio da izvrši pljačku, do sada nisu pronađeni. Mirnesa u zatvoru ostaje do 2026. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija