• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

22.11.2023

09:38

Misterija mesta kod Rume: Letos nestala Elena, juče nestao Filip! Policija intenzivno traga za njima

Nestali Srbija

Vesti

Misterija mesta kod Rume: Letos nestala Elena, juče nestao Filip! Policija intenzivno traga za njima

Podeli vest

Dve porodice u selu Klenak, koje pripada opštini Ruma, trenutno prolaze kroz istu agoniju, jer ne znaju gde su im nestala deca.

Prvo je u tom mestu letos nestala Elena Marković (14), a pre dva dana se svaki trag izgubio i Filipu Urumoviću (21).

Devojčica je nestala 24. avgusta, a kako se navodi na sajtu "Nestali Srbija", od dana kada je porodica primetila da nije u svojoj sobi, a tada joj se gubi svaki trag.

Od tada je prošlo tri meseca, a o njoj nema nikakvih vesti.

Foto: Foto: Nestali Srbija

 

 

Ova tinejdžerka rođena je u Grčkoj, a živi u Klenku. Roditelji tvrde da je kobnog 24. avgusta u ranim jutarnjim satima nisu pronašli nigde u kući, te od tada tragaju za njom.

- U jutarnjim časovima 24. avgusta oko 5.30 utvrđeno da je nema u svojoj sobi, a takođe ni u kući, sumnjamo da se nalazi pod teritorijom Novog Knjaževca - stoji na sajtu Nestali.

Elena ima riđu kosu, smeđe oči, a visoka je oko 155 centimetara.

Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave najbližoj policijskoj stanici.

Eleninom komšiji iz Klenka, Filipu, svaki trag gubi se 20. novembra.

Foto: Printskrin/Nestali Srbija

 

Automobilom se odvezao u osam ujutru do starog mosta. Uzeo je samo ključeve i mobilni. Novčanik je ostavio. Pored mosta je nađen samo otključan automobil. Od tad se ne javlja - ispričao je njegov drug za medije.

On ističe da mladić nije imao probleme.

- Njegovi su jako potreseni. Roditelji su mu razvedeni i živi sa majkom. Bio je privržen i baki, brinuo je za nju. Nije imao ni emotivnih problema, nije imao devojku - dodaje drugar u šoku.

Filip je visok oko 175 centimetara, ima braon oči i smeđu kosu.

Ukoliko imate bilo kakve informacije obavestite policiju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija