• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

21.11.2023

16:32

Filipov (21) auto nađen otključan kod mosta: Drugovi ga traže i mole se da je živ

Nestali Srbija

Vesti

Filipov (21) auto nađen otključan kod mosta: Drugovi ga traže i mole se da je živ

Podeli vest

"Filip je dečko za primer. Nije se svađao, nije imao probleme. Vredan momak. Radi u fabrici, živi sa majkom, a brinuo se i o baki..."

Ovako, s ponosom, ali duboko zabrinuti, pričaju drugovi Filipa Urumovića (21), mladića koji je nestao 20. novembra u mestu Klenak.

Okolnosti pod kojima je nestao posebno su skrhale njegovu porodicu, pa ni majka ni otac nemaju snage da pričaju o svemu što se desilo.

- Automobilom se odvezao u osam ujutru do starog mosta. Uzeo je samo ključeve i mobilni. Novčanik je ostavio. Pored mosta je nađen samo otključan automobil. Od tad se ne javlja - priča jedan od četvorice drugova sa kojima se Telegraf našao u mestu Klenak.

Foto: Z.I.

 

 

Sva četvorica ističu da je bio primeran, da nije imao nikakve probleme, neprijatelje ni dugove.

- Njegovi su jako potrešeni. Roditelji su mu razvedeni i živi sa majkom. Bio je privržen i baki, brinuo je za nju. Nije imao ni emotivnih problema, nije imao devojku - dodaju drugovi, zatečeni svime što se desilo.

"Molimo se samo da ga nađu živog", poručuju slomljeni.

Oni će sutra i sami organizovati potragu za Filipom. Njegovi drugari imaju želju da se što više ljudi okupi sutra u 9 časova ujutru, na starom mostu i da pomognu oko potrage svojim prisustvom i bilo kakvom dodatnom opremom u vidu čamaca i bilo čega drugog što bi pomoglo u potrazi.

Filip je visok oko 175 centimetara, ima braon oči i smeđu kosu.

Ukoliko imate bilo kakve informacije obavestite policiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija