• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

08.11.2023

22:10

"Dete mu je preminulo ubrzo nakon rođenja"! Sekirom ocu polomio lobanju, a zbog ovoga je "popustio sa živcima"

Informer

Vesti

"Dete mu je preminulo ubrzo nakon rođenja"! Sekirom ocu polomio lobanju, a zbog ovoga je "popustio sa živcima"

Podeli vest

Meštani sela Svojnovo, kod Paraćina, u šoku su nakon porodičnog zločina koji se dogodio u sredu ujutru, kada je P. M. (44) sekirom napao svoje roditelje. Kako pričaju, bilo je poznato da sin boluje od psihičkih problema, a sve je počelo pre više od 10 godina, kada je njegovu porodicu zatekla velika tragedija.

- Jutros je bilo puno policije i Hitna pomoć, videli smo kako ih povređene izvlače iz kuće, bilo je strašno - pričaju meštani sela nadomak Paraćina.

Sin ranije imao psihičke probleme

Rano ujutru P. M. (44) je sekirom udario u glavu svog oca M. D. (70), a zatim je nasrnuo i na majku M. D. (68) u porodičnoj kući u mestu Svojnovo.

Prema informacijama iz bolnice otac M. D. je u kritičnom stanju i ima prelom lobanje, zbog čega je morao na operaciju. Majka koja je takođe napadnuta je u stabilnom stanju.

Kako saznajemo, iz ranije medicinske dokumentacije osumnjičenog postoje podaci da je osumnjičeni imao psihičke probleme.

Foto: Informer/shutterstock

 

Sa druge strane, prema našim informacijama do sada nije bilo prijava zbog nasilja protiv osumnjičenog.

"Jedno dete mu je preminulo kao beba"

Meštani Svojnova pričaju da su znali da je P. M. imao psihičke probleme, a tvrde i da do sada nije pravio probleme.

- Bio je miran, povučen i fin. Jedno dete mu je preminulo pre dosta godina, još kao beba. Od tada je on slab sa živcima. Ima još jednog sina koji je sada već veliki, a supruga ih je ostavila i on je ostao da živi sa svojim roditeljima i sinom u porodičnoj kući - priča poznanica ove porodice.

Podsetimo, kako je Informer već pisao, mogući motiv ovog zločina bile su česte svađe sa roditeljima oko imanja.

- Često se svađao sa roditeljima oko imanja, kako mu ništa nisu prepisali. Radio je u jednoj seoskoj firmi koja se bavi izradom proizvoda od drveta, tu na početku sela u hali. Nije pio, ali je malo otišao sa živcima, nakon razvoda i koristio je neke lekove - ispričao je izvor Informera dodajući da je napadač P.M. živeo sa roditeljima, da ima dve sestre, od kojih je jedna udata u Hrvatskoj a druga u Paraćinu i da je sa njima je lepo živeo.

Sagovornok Informera koji je želeo da ostane anoniman otkriva da je P.M. godinama pretio kako će da pobije roditelje, ali da ga niko nije ozbiljno shvatao.

- Majka mu je nekada držala kafanu u selu, čuvena "Desina kafana". Tamo su se okupljali ljudi sumnjivog morala, nije bila klasična seoska kafana. U isto vreme nama je godinama pričao da će jednog dana da pobije roditelje, ali policija nikada nije intevenisala niti je prijavljivano nasilje. Niko ga nije shvatao ozbiljno - konstatovao je izvor Informera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija