• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.09.2023

12:33

Prve fotografije ubijenog Albanca (19): Iskasapljeno telo pronađeno pored kamiona

Ozon medija

Vesti

Prve fotografije ubijenog Albanca (19): Iskasapljeno telo pronađeno pored kamiona

Podeli vest

Više osoba noževima je kod graničnog prelaza Batrovci iskasapilo jednog Albanca (19), koji je deportovan iz Hrvatske. Sa njim je bio još jedan mladić ali on je uspeo da pobegne od napadača.

Kako je Informer objavio nedaleko od graničnog prelaza "Batrovci" pronađeno je telo mladića iz Albanije koji je ilegalno prešao granicu.

Telo je pronašao vozač kamiona, a policija traga za osobama koje su u utorak 26. septembra na ulazu u selo Batrovci nasrnuli na dva mladića.

 

Foto: Ozon medija

 

Mladić je iz Albanije i on je, navodno sa još jednim mladićem, ilegalno prešao granicu, deportovani su iz Hrvatske i vraćali su se peške. Prema prvim informacijama on je izboden nožem. Od zadobijenih povreda preminuo je na mestu napada. Drugi je uspeo da pobegne - rekao je izvor Informera.  

Kamiondžija je rekao da je video grupu ljudi koja se našla na putu pred granicom i muškarca da trči.

- Nešto kratko nakon toga između kamiona ugledao sam drugog mladića koji je pao. Nisam bio siguran šta se dešava a mi uglavnom ne izlazimo iz kamiona na ovom delu puta, pogotovo noću jer u okolini ima migranata koji se sakrivaju. Policija je došla oko 22 sata - rekao je vozač kamiona iz Bosne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija