• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

27.09.2023

23:02

Pucač iz Jakova strah i trepet u kraju! Na policajce bacio bombu, izbo komšiju - dva dana traje potera za njim

Informer/društvene mreže

Vesti

Pucač iz Jakova strah i trepet u kraju! Na policajce bacio bombu, izbo komšiju - dva dana traje potera za njim

Podeli vest

Miladin S. (42) je 25. septembra oko 21 sat upucao svog komšiju Nikolu T. (36) u njegovoj kući u Jakovu.

Nakon toga je pobegao belim "puntom". Automobil je pronađen, ali ne i počinilac, a ranjeni muškarac je, kako saznaje Telegraf.rs, i dalje u kritičnom stanju.

- Izgleda da je pucano u kući, nisam čula pucanj, iako smo blizu, a nisu čule ni druge komšije, to je ono što mi je neverovatno. Bila sam u kući, primetila sam da se nešto desilo kad je došla Hitna pomoć, videla sam da ulaze unutra po njega. Za njega i njegovu porodicu kao komšije nemam lošu reč, sjajni su. On je fin, kulturan, uvek se javljao. Baš je nekako miroljubiv. Miladin je ranije bio u zatvoru, to znam - kaže jedna od prvik komšinica ranjenog mladića.

Foto: informer.rs

Mesto ubadanja

Kako pričaju meštani, Miladin S. je ranije hapšen i odslužio je zatvorsku kaznu, a kada je prethodni put hapšen na policajce je bacio bombu.

Dok jedni kažu da nije pravio probleme u komšiluku, drugi govore da su ga se svi bojali, a mnogi su uzdržani kada se povede razgovor o Miladinu i njegovoj porodici.

Podsetimo, Miladin S. se od počinjenog zločina nalazi u bekstvu, a potraga za njim raspisana je na teritoriji cele Srbije.

Foto: Informer/društvene mreže

Osumnjičeni Miladin

Na mestu pucnjave je pronađena čaura, ali ne i oružje kojim je Nikola T. ranjen u grudi.

Miladin je, nakon pucnjave, sa lica mesta pobegao belim "puntom".

U momentu pucnjave, sa Nikolom i Miladinom je bio N. E. (36) iz Jakova, kao i Z. J. (38) iz Boljevaca.

Foto: Informer/društvene mreže

Izbodeni muškarac

Miladin je nakon pucnjave, najverovatnije sa N. E, otišao upravo belim "fijat puntom". Taj automobil kasnije je pronađen u Jakovu, nakon čega je policija pronašla i N.E, a potom i Z. J.

Takođe po Miladina je u nekom momentu najverovatnije došao njegov otac R. S. automobilom "reno megan". Ipak, nakon dva dana, nema ni traga od muškarca koji je ispalio metak u svog komšiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija