• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

21.09.2023

13:54

Sin jedinac im poginuo posle skoka sa padobranom! Roditelje tuga izjela, a ubrzo su odjeknuli hici

Informer/drustvene mreze/

Vesti

Sin jedinac im poginuo posle skoka sa padobranom! Roditelje tuga izjela, a ubrzo su odjeknuli hici

Podeli vest

Mnogi zločini počinjeni na teritoriji Srbije uznemirili su javnost. Neki od njih su toliko surovi da se i godinama, ali i decenijama kasnije sa jezom govori o njima, a akteri krvavih pirova služe dugogodišnje robije ili su sami presudili sebi.

U kategoriji najjeziviji zločini u Srbiji podsećamo vas na neka monstruozna dela koja su odnela nevine živote i zavila u crno mnoge porodice, ali i cela mesta u kojima su se desili.

16. maja 2015. godine, nakon neuspelog skoka sa padobranom Aleksandar Pavlović (35) je poginuo u Lisičjem jarku. On je pri velikoj brzini udario u zemlju i od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

- Nesreća se dogodila kada je padobranac, pri prizemljenju, na maloj visini ušao u nagli zaokret - objašnjavao je svojevremeno medijima Nebojša Petrović iz Centra za istraživanje vazduhoplovnih udesa i ozbiljnih nezgoda.

Od trenutka pada do dolaska u Urgentni, Pavlović je bio potpuno svestan, pa niko nije očekivao njegovu smrt.

Foto: Shutterstock

 

Aleksandrova pogibija duboko je pogodila njegovu porodicu, majku Slavicu i oca Momčila naročito, i upravo je to najtragičniji deo priče - ako ste u jednom trenutku pomislili kakve veze nesrećan slučaj ima veze sa najjezivijim zločinima.

Da možda sve bude još gore - Momčilo je gledao smrt svog sina.

- Moj zet je bio sa njim tog kobnog jutra. Pošto je i sam bio padobranac, skočio je neposredno pre njega. Verovatno je svojim očima video stradanje svog sina - ispričao je nakon tragedije ujak stradalog muškarca.

Ubistvo i samoubistvo

Kao grom iz vedra neba osvanula je vest o ubistvu i samoubistvu na Karaburmi 2017. godine.

U ulici Patrisa Lumumbe 7, oko 18:40 pronađena su tela supružnika Momčila Pavlovića (67) i Slavice Pavlović (64). Prvi nalazi policijske istrage upućivali su na zaključak da je Miroslav ubio Slavicu a zatim presudio sebi.

Pored tela nesrećnog čoveka nađen je pištolj i može se zaključiti da je on prvo ubio ženu, pa onda presudio sebi.

Foto: Miloš Rafailović/Vladimir Sporcic

 

- Tela supružnika pronađena su u dnevnoj sobi. Niko od stanara u zgradi nije čuo svađu. U stanu nije bilo nereda koji je skoro uvek prisutan na licu mesta kada dođe do svađe i fizičkog obračuna između supružnika - rekao je tada sagovornik iz policije.

Momčilo Pavlović je supruzi pucao u glavu skoro iz prislona a ona nije ni pokušala da se odbrani. Nakon što je upucao, on je i sebi pucao u glavu. 

- Sve to govori da su uz prethodni dogovor odlučili da dignu ruku na sebe. Njihova tela pronašla je komšinica koja je odmah pozvala policiju - objašnjavao je sagovornik.

Od maja 2015. i smrti njihovog sina, Pavlovići nisu živeli spokojno i srećno, ispričale su njihove komšije inspektorima MUP.

- Poslednjih godina slabo smo se čuli. Bilo im je teško. Šta da kažeš čoveku koji je ostao bez sina jedinca? Tragedija koja im se desila promenila ih je zauvek. Nikada nisu mogli da prežale gubitak Saleta. Šokirala sam se kada su mi javili da se Moma ubio i da je ubio Slavicu - ispričala je sestra od tetke nesrećnog čoveka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija