• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.08.2023

06:45

Pretukli dečaka pa mu otkazali bubrezi - traje borba za život! Brutalno nasilje u Višnjičkoj banji (VIDEO)

Printscreen

Vesti

Pretukli dečaka pa mu otkazali bubrezi - traje borba za život! Brutalno nasilje u Višnjičkoj banji (VIDEO)

Podeli vest

Četvorica starijih maloletnika iz beogradskog naselja Višnjička banja 17. avgusta je zverski isprebijala dečaka (15), kom su teško povređeni bubrezi i lekari mu se bore za život!

Ista grupa nasilnika, prema tvrdnjama meštana ovog kraja Beograda, već duže vreme teroriše i zlostavlja decu, a nekoliko dana pre nego što su unakazili 15-godišnjaka, brutalno su isprebijali i njegovog druga i sve to snimali!

Snimak ovog jezivog prebijanja osvanuo je nedavno na internetu i izazvao zgražavanje javnosti. Na njemu se vidi kako nasilnici pesnicama udaraju dečaka i šutiraju ga po telu, dok ih ovaj moli da prestanu.

Lekari pozvali policiju

Kako nezvanično saznajemo u policiji, za jezivo nasilje u Višnjičkoj banji saznalo se 17. avgusta, kada je majka teško povređenog dečaka došla s njim u Institut za majku i dete na Novom Beogradu i prijavila da joj je sin teško povređen u tuči.

Foto: Printscreen

 

- Lekari su o tome obavestili policiju, koja je uzela izjavu od majke. Pokrenuta je istraga i četvorica napadača su identifikovana i privedena, a krivična prijava protiv njih je 25. avgusta podneta Višem tužiocu za maloletnike - kazao je naš izvor, i dodao:

- Dok je trajala istraga ovog napada, policajci su saznali da su isti osumnjičeni početkom avgusta isprebijali još jednog dečaka i sve to snimili telefonom. Zato je protiv osumnjičenih podneta još jedna prijava.

Meštanin Višnjičke banje, koji poznaje nasilnike, ali i pretučene dečake, ispričao nam je da su svi u ovom kraju Beograda šokirani jezivim nasiljem.

- Ti nasilnici mesecima terorišu decu u kraju. Dečak kog su pretukli početkom avgusta i sve to snimili samo pukom srećom nije zadobio teške povrede. Međutim, ovaj drugi 15-godišnjak, koji je pretučen 17. avgusta, možda nikada neće moći da se oporavi - priča naš sagovornik, koji iz straha od nasilnika nije želeo da mu objavimo ime.

Izbili mu bubrege

Prema njegovim rečima, dečak je zadobio jezive povrede po celom telu, a napadači su ga tako snažno šutirali po bubrezima, da su mu ovi organi teško povređeni.

- Pitanje je da li će dečak, i ako preživi, ostati invalid i kako će nastaviti život. Da sve bude još strašnije, majka tog dečaka je teško bolesna, leči se od raka, samo joj je još ova muka trebala... Rodila žena zdravog i pravog dečaka, a eto šta su im siledžije uradile, upropastile im život - priča ogorčeni čovek.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija