• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

29.08.2023

11:01

"Dule je bio zlato od čoveka. Ostadoše njegova deca bez oca"! Komšije ubijenog Dušana A. u šoku

Miloš Rafailović

Vesti

"Dule je bio zlato od čoveka. Ostadoše njegova deca bez oca"! Komšije ubijenog Dušana A. u šoku

Podeli vest

Policija u Mladenovcu uhapsila je šest osoba zbog sumnje da su učestvovali u tuči u kojoj je ubijen Dušan A. (47) u jednoj kafani u Mladenovcu!

Komšije ubijenog muškarca, koji je bio poznat pod nadimkom Dule Pežo, šokirane su zločinom.

- Dule je iza sebe ostavio sina i ćerku. Čuli smo da je bila tuča u kafani, a da je pre toga došlo i do svađe. Dušan je bio zlato od čoveka, jedan od najboljih ljudi koje sam poznavao u životu - kaže Milutin Damjanović, prvi komšija ubijenog muškarca.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Šokirane komšije

Veselin Janićijević, takođe meštanin Kovačevca, priča da je ubijenog Dušana poznavao ceo život.

- On je godište kao i moj sin. Sav se tresem od pomisli na sam zločin. Dule je držao radionicu za popravku automobila, bio veseo i pozivan uvek. Čujem i da su neki od uhapšenih takođe iz Kovačevca. Užas, šta nas snađe - objašnjava Janićijević.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Kako je Informer već pisao, policija iz Mladenovca uhapsila je sinoć šest osoba koji su oko ponoći, u jednom restoranu u Mladenovcu, učestvovali u tuči u kojoj je ubijen Dušan A. (47).

Zbog učestvovanja u tuči koja je prethodila zločinu uhapšeni su S.M. (28), S.D. (31), P.B. (38), P.M. (34), J.M. (40) i S.S. (33).

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Navodno, nesrećni muškarac ubijen je kada ga je neko od uhapšenih udario flašom u glavu, a zločinu je prethodila svađa oko muzike.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Kafana u kojoj se dogodilo ubistvo

- Sve se dogodilo za 15 minta. U kafani je bila grupa mladića koja je "držala" muziku. Dušan je u jednom trenutku hteo da naruči pesmu, ali mu to osumnjičeni nisu dozvolili. Usledila je svađa, a zatim je neko od osumnjičenih, staklenom flašom udario nesrećnog muškarca i ubio ga na mestu - kaže jedan od svedoka zločina i dodaje da su osumnjičeni "česti gosti kafane".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12