• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

03.08.2023

22:45

Fatalna blogerka uzdrmala "škaljarski klan"! Muža joj ubili pred očima! (FOTO)

printscreen instagram

Vesti

Fatalna blogerka uzdrmala "škaljarski klan"! Muža joj ubili pred očima! (FOTO)

Podeli vest

Poznata crnogorska blogerka, Vasilisa Nurković (24), čije se ime pominje u kompromitujućoj Skaj prepisci između pripadnika kavačkog klana, udovica je "škaljarca" Zijada Nurkovića (24) koji je ubijen pred njom i njihovom ćerkicom, a sve dok je Vasilisa bila u drugom stanju.

Zijad Nurković bio je, kako su pisali mediji posle njegove likvidacije, saradnik i kum jednog od vođa barskog kriminalnog klana Alana Kožara koji je usko sarađivao sa "škaljarskim" klanom, a ubijen je u aprilu 2019. godine u Španiji, u blizini Malage.

- Nepoznati napadač mu je prišao dok je bio sa porodicom u automobilu i izrešetao ga naočigled trudne supruge Vasilise i male ćerke. Zijad Nurković je sa teškim povredama glave prebačen u bolnicu, međutim, ubrzo je preminuo. Trudna supruga i ćerka prošle su bez povreda - podseća izvir Kurira i dodaje da njegov ubica nikada nije pronađen.

Foto: printscreen instagram

Tijad Nurković je ubijen 2019. godine u Španiji

Od tog dana, pa sve do danas Vasilisa obeleži svaku godišnjicu njegove smrti i često objavi na svom Instagram profilu njihove zajedniče fotografije uz tekstove posvećene Zijadu.

- Koliko sam se njemu radovala mislim da više nikome neću. Koliko sam njega željno iščekivala mislim da nikoga više neću. Svi trenuci čekanja njega duboko su ostali urezani tu negde u mojoj glavi. Želja da nikada ne ode. On je dolazio i odlazio. Svaki put kad bi došao plašila sam se onog trenutka kad bi trebalo da ode, kao da više neće doći nikada. Pomisao da sutra neće biti tu, budio je u meni osećaj neopisivog straha. On je bio deo mene. To sam shvatila kada više nije bio tu. Volimo te Z - napisala je Vasilisa na godišnjicu njegove smrti.

Foto: Instagram

Vasilisa Nurković je crnogosrka blogerka

Ona je, inače, neretko objavljivala i pesme posvećene njemu, uz fotografije gde je u njegovom zagrljaju. Pored fotografija sa njim, Vasilisa često objavljuje stajlinge i modne trendove koje devojke rado prate kod nje i na koje se ugledaju. Nju na društvenoj mreži instagram prati na hiljade ljudi i izuzetno je popularna.

Blogerka se sada našla u centru pažnje medija nakon što je objavljena pomenuta Skaj prepiska gde policajac Petar Lazović koji je, kako se sumnja, bio u službi kavačkog klana i Radoja Zvicera, govorio o "izvesnoj Vasilisi".

Prepiske datiraju od leta 2020. godine, a u jednoj od tih Radoje Zvicer obaveštava policajce da se setio da su "škaljarci" jednom svom saradniku, dok je bio u zatvoru, slali fotografije devojke koja drži prst na usnama, kao "znak ćutnje", na šta mu Lazović objašnjava da je to bila izvesna Vasilisa.

Isto tako, u jednoj od konverzacija, Lazović izveštava svoje saradnike o navodnoj otmici "škaljarca" i govori kako mu taj "škaljarac" priča da svi planiraju da ga ubiju, pa i njegovi, jer je u vezi sa Vasilisom Nurković.

- Kaže "hoćete me ubiti vi, hoće "kavčani", hoće moji što sam sad u vezi sa ženom od Zijada" - piše, navodno, u poruci koju je Lazović poslao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija