• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/apatinske novosti

27.07.2023

08:35

Dva meseca od nestanka dvojice dečaka iz Apatina! Za jednu porodicu agonija se završila, za drugu i dalje traje

printscreen

Vesti

Dva meseca od nestanka dvojice dečaka iz Apatina! Za jednu porodicu agonija se završila, za drugu i dalje traje

Podeli vest

Na Donjem groblju u Apatinu juče su sahranjeni posmrtni ostaci Patrika Bogdana (10), jednog od dvojice dečaka koji su nestali 29. maja na obali Dunava u Apatinu.

Poslednjem ispraćaju nesrećnog mališana prisustvovalo je više stotina ljudi, koji su pokušali da pruže prodršku slomljenim roditeljima i najbližoj rodbini. 

Sve vreme grobljem su odjekivali jecaji i plač, a na čelu tužne povorke sa buketima belog cveća kretali su se Patrikovi školski drugovi i vršnjaci iz naselja, a za njima i rodbina, komšije i prijatelji, a kada je beli kovčeg sa dečakovim telom spušten u zemlju i oni najtvrđeg srca su zaplakali.

Foto: A.P.

Slobodan Bogdan otac malog Patrika

Ovim je dvomesečna agonija porodice Bogdan završena. Oni su u ponedeljka dobili rezultate DNK analize, koji su potvrdili da je u Dunavu pronađeno telo njihovog sina. 

Agonija porodice drugog nestalog dečaka,  Antonija M. (11)  i dalje traje, jer se čekaju rezultati DNK analize koji će utvrditi da li je utopljenik, čije je telo pronađen 7. juna u Dunavu kod Dalja u Hrvatskoj, njihov Antonio. Nakon pregleda fotografija koje su roditeljima tada predočene u tamošnjoj policiji, Antonijevi roditelji nisu mogli da potvrde da se radi o njihovom sinu. Dali su krv za DNK analizu, ali ona još uvek nije gotova. 

Foto: D.A.M.

Zoran Mišković, Antonijev otac, još uvek ne zna šta je bilo sa njegovima sinom

 

Podsetimo Patrik i Antonije su nestali 29. maja popodne, a poslednji put su viđeni na obali Dunava kod kajak kluba, u Apatinu, gde su nakon njihovog nestanka pronađeni njihov bicikl i patike.   


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12