• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/republika

27.06.2023

08:13

KOSTINI RODITELJI TUŽE DRŽAVU SUDU U STRAZBURU?! Otac i majka masovnog ubice sa Vračara na sve načine pokušavaju da izbegnu odgovornost

printscreen

Vesti

KOSTINI RODITELJI TUŽE DRŽAVU SUDU U STRAZBURU?! Otac i majka masovnog ubice sa Vračara na sve načine pokušavaju da izbegnu odgovornost

Podeli vest

Miljana i Vladimir majka i otac Koste K. koji je 3. maja ubio devet učenika i radnika obezbeđenja u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru imaju plan da svu dokumentaciju i eventualne presude protiv njih ali i njihovog sina proslede sudu u Strazburu nadajući se da će izbeći odgovornost za masakr koji je on počinio

Oni pokušavaju, pozivajući se na zakon, da izvuku sina na slobodu, jer je on nakon zločina smešten u Kliniku za neurologiju i neuropsihijatriju za decu i omladinu u Beogradu.

Naime Kosta je krivično nedogovoran i roditelji sada pokušavaju da iskoriste ovu činjenicu i sve moguće mehanizme da cela porodica bez ikakvih posledica pobgene u inostranstvo, a da tamo žive sa novcem koji bi dobili raspodajući celokupnu imovinu u Srbiji. 

Tužba koju bi podneli Međunarodnom sudu za ljudska prava u Strazburu bi bila njihova zadnja šansa da spreče da na bilo koji način odgovara i Kosta, ali i oni, jer podsetimo otac se nalazi u pritvoru jer je njegov sin masakr počinio njegovim oružjem, a protiv majke se vodi pretkrivični postupak zbog zapuštanje i zanemarivanje maloletnog lica. 

Podsetimo Viši sud u Beogradu je stavio zabranu na raspolaganje imovinom i nepokrentostima Kostinim roditeljima, jer su oni u jednom trenutku pokušali da svoju imovinu prenesu na rođake ili rasprodaju, kako bi izbegli plaćanje odštete porodicama žrtava. Inače policija je subotu sprečila da majka Miljana i Kostina mlađa sestra napuste Srbiju i preko graničnog prelaza Prohor Pčinjski.

Ponašanje roditelja najmlađeg masovnog ubice na svetu iz dana u dan samo uverava javnost da oni ne žele da njihov sin, ali i oni samo snose odgovonost za monstruozni zločin koji je Kosta počinio. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Guguran

pre 10 meseci

U Strazburu će da im uvećaju i kaznu i odštetu. Ali samo pošto budu svi sudski procesi završeni i postanu pravosnažni, mogu da se žale. Tek sada roditelji od ubijene i ranjene dece kapiraju zašto je baš Kosta to uradio. Od takvog oca i majke bezosećajnih i podlih egoista mogao je verovatno i gori masakr učiniti tj može ga sa sigurnošću ponoviti. Tako vam funkcioniše visoki staleža kod nas ako nisu ljudi. Sledeće godine će verovatno reći šta ih briga za pobijeni decu (oni sada tako misle samo ćute) što nisu bežala. Roditelji, unesrećeni, znaju šta im je činiti!

pax_orion

pre 10 meseci

Odgovorni su i roditelji i država, država je to omogućila

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja!
Live TV

Da li je skandal u Slovačkoj bio teroristički akt? Napadač na premijera Fica pre deset godina osnovao udruženje protiv nasilja!

Nakon jučerašnje pucnjave u kojoj je teško ranjen premijer Slovačke, napadač je uhapšen, a policija ga je optužila za pokušaj ubistva. Premijer se nalazi u bolnici u teškom zdravstvenom stanju. O ovoj, ali i o drugim važnim temama govorili su gosti emisije "Rat uživo", novinar Žarko Rakić i Nebojša Kuzmanović, direktor Arhiva Vojvodina. Uživo u program uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost.

16.05.2024

19:36

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija