• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

20.06.2023

16:21

NESREĆNU SUZANU JE ZAMOLIO DA SE VRATI, A ONDA JOJ JE NOŽEM PRESUDIO! Tek što je izašao iz zatvora Robert je izvršio jeziv zločin!

V.N.

Vesti

NESREĆNU SUZANU JE ZAMOLIO DA SE VRATI, A ONDA JOJ JE NOŽEM PRESUDIO! Tek što je izašao iz zatvora Robert je izvršio jeziv zločin!

Podeli vest

Suzana Ćazić (41) koju je nevenčani suprug Robert M. (39) svirepo usmrtio nožem u selu Bočar, u kući gde su živeli, biće sahranjena u sredu, u 13 časova, na kikindskom Gradskom groblju.

Nesrećna žena rodom je iz Kikinde, gde joj žive brat i otac, dok je njena majka nastanjena u Bočaru. Ona juče prilikom našeg izveštavanja nije bila kod kuće, a kako su komšije rekle za Informer, ženi je pozlilo i ovezla su je kola Hitne pomoći.

- Sve vreme su se iz njene kuće čuli jauci. Zaista je to strašna tragedija. Nikada se nešto slično nije desilo u Bočaru- pričaju nam u šoku komšije.

Foto: Facebook: Rihanna

 

Niko drugi iz uže porodice stradale Suzane nije želeo da govori o tragediji. Njen otac i brat žive u Kikindi. Na vratima kuće oca stradale žene, dočekala nas je njegova druga supruga,  a onda se u pozadini pojavio i Slobodan, Suzanin tata.

- Razumite na, zaista je teško, ne možemo da govorimo. Bol je prevelika- rekla nam je žena.

Podsetimo, Robert M. iz sela Bočar u opštini Novi Bečej, nožem je, između subote i nedelje, oko 5 sati, usmrtio suprugu Suzanu Ćazić rodom iz Kikinde, u kući koja se nalazi u ulici Maršala Tita 51.

Zločinu je navodno prethodila svađa, pa je nesrećna žena otišla kod komšinice. Međutim, osumnjičeni Robert M. ju je zamolio da se vrati, a zatim je mučki usmrtio nožem. On je povredio i svog rođenog brata, ali bez posledica opasnih po život, a on je slučaj prijavio policiji. Osumnjičeni za ubistvo nevenčane supruge pružao je otpor policiji prilikom hapšenja i pretio je nožem koji je držao u ruci.

Foto: V.N.

 

Prilikom pretresa kuće, kod osumnjičenog je pronađeno oružje. Automatska puška,  eksplozivne naprave i droga. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, i on će, uz krivičnu prijavu, biti proveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Vratio se iz zatvora pre 7 dana

Prema nezvaničnim informacijama, Robert M. se pre par dana vratio iz zatvora u Austriji gde je bio 3 godine, zbog posedovanja i distribucije narkotika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!
Može li podlije

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!

Ruska nafta ulazi u EU preko Turske. I to je u potpunosti u skladu sa zakonom zahvaljujući određenim rupama u politici sankcija EU, Glavni mehanizam koji omogućava takvo snabdevanje je mogućnost uvoza u Evropsku uniju goriva koje je pomešano i preimenovano na takav način da nije klasifikovano kao proizvod ruskog porekla, piše Politiko.

16.05.2024

07:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija