• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

21.05.2023

17:18

NOVI DETALJI UBISTVA U PRIBOJU! Evo koji udarac je bio koban za ubijenog muškarca...

printscreen

Vesti

NOVI DETALJI UBISTVA U PRIBOJU! Evo koji udarac je bio koban za ubijenog muškarca...

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za Igorom A. (28) iz Priboja, policijskim službenikom, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, navodi se u saopštenju MUP.

Osumnjičeni koji je bio van dužnosti, tereti se da je, oko ponoći, u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju, zadao više udaraca Ervinu Ć. (35) koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank.

Tridesetpetogodišnjak je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju.

Osumnjičeni je pobegao s lica mesta i za njim je raspisana potraga.

Policijski službenici priveli su na informativni razgovor dve osobe zbog sumnje da su pomogle Igoru A. nakon izvršenog krivičnog dela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 11 meseci

Citam na drugim sajtovima negativne komentare na racun policajca i policije.nece da objave moj komentar. Moje saznanje je da je zrtva bila u drustvu sa izvesnim djozgicem poznatim kavgadzijom koji nije napravio problem samo tamo gde nije dosao. I sta ces sa takvim covekom u provodu. Ne opravdavam pocinioca ali krivo sedi a pravo besedi. Jos ce biti na naciinalnoj osnovi

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija