• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.04.2023

15:45

(VIDEO) SPREČEN POKUŠAJ OTMICE DETETA?! Dečaka je "samo" zamolio za uslugu, onda se izvinjavao njegovoj mami, REAGOVAlA POLICIJA!

Printscreen

Vesti

(VIDEO) SPREČEN POKUŠAJ OTMICE DETETA?! Dečaka je "samo" zamolio za uslugu, onda se izvinjavao njegovoj mami, REAGOVAlA POLICIJA!

Podeli vest

Iako su mnogi građani reagovali na vesti o pokušaju otmice dečaka na Vidikovcu, po svemu sudeći radi se o zabuni. Najverovatnije?!

Sve je počelo kada je stariji muškarac ugledao dečaka koji je iz škole išao kući. Istog momenta hitro mu je prišao, jednom rukom zaglio dete i počeo nešto da govori. Na svu sreću, reagovala je majka pitajući ga šta želi od dečaka.

On je momentalno počeo da se pravda, pričajući neku svoju stranu priče, u koju uznemirena žena nije poverovala. Na roditeljskoj grupi OŠ "Branko Ćopić" na Vidikovcu, napislala je kako je jedan čovek pokušao da joj otme sina i izazvala lavinu komentara zabrinutih roditelja. Reagovala je i policija. 

- Za sada je utvrđeno da nije bilo pokušaja otmice. Muškarac je prišao detetu i zamolio da mu kupi cigarete, jer njemu niko neće da proda. Svima duguje, ne daju mu na “crtu”. Okrenuo se i otišao. I majka ga je pitala šta hoće, a on joj rekao da nije nista loše uradio. Majka je zatim napisala u roditeljskoj grupi da je hteo da joj otme dete. Osnovna skola Branko Ćopic je u blizini i ima školskog policajca-naveo je izvor Informera dobro upoznat sa ovim slučajem. 

Nema krivičnog dela?

Tužilaštvo se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela, a policijski slużbenici PS Rakovica identifikovali su Davorina P. (63), kao muškarca koji je pripao dečaku. U policijskoj stanici sa njim je obavljen razgovor i on je izjavio da je "samo" zamolio dečaka da mu kupi cigarete na obližnjoj tezgi, jer se sa prodavcem posvađao pre par meseci. Nakon toga se pobunila dečakova majka, kojoj se Petković izvinio.

Posle obavljenog razgovora obavešten je dežurni zamenik II OJT koji se izjasnio da se od Davorina zaprimi službena beleška od građana i dostavi izveštaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sokanpu

pre 1 godinu

Nema krivicnog dela zato sto nije stigao da ga izvrsi

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija