• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

23.04.2024

13:06

Marija Kulić objavila ugovor od 10.000 evra koji je potpisala s Bebicom! Tužila ga, a poziv mu stigao na njenu adresu, obelodanila i da rijaliti učesnik nema gde da živi

Instagram, ATA Images, E-Stock

Rijaliti

Marija Kulić objavila ugovor od 10.000 evra koji je potpisala s Bebicom! Tužila ga, a poziv mu stigao na njenu adresu, obelodanila i da rijaliti učesnik nema gde da živi

Podeli vest

Popularna Nišlijka tužila bivšeg dečka svoje ćerke jer joj nije vratio novac, a sad pokazala i glavni dokaz

Marija Kulić, kako tvrdi, pozajmila je Nenadu Macanoviću Bebici 10.000 evra kako bi on kupio autobus i započeo biznis. Međutim, nakon što je Bebica raskinuo sa Miljanom, on je odbio da vrati dug Mariji. 

Foto: ATAIMAGES

 

Kako je Kulićka istakla, ona je Bebicu tužila na osnovu ugovora koji su potpisali, a koji je sada objavila na društvenim mrežama. Interesantno je da je Bebica dobio poziv od suda u Nišu, koji mu je stigao na adresu Kulićevih:

Foto: Foto: Printscreen Instagram

 

 

- Nema adresu skraćeni, adresa mu je kod nas - napisala je Marija koja je priložila i poziv za glasanje Nenada Macanovića, kao i za ročište. 

Foto: Foto: Printscreen Instagram

 

 

Marija je jednom prilikom izjavila i da je Bebici dala novac, ne samo kako bi pokrenuo posao, već i za alimentaciju:

- Na ruke sam ti dala 1.800 evra da platiš alimentaciju, jer si išao na suđenja i 10.000 evra za kupovinu autobusa, za šta si potpisao kod advokata i za šta si tužen, jer si rekao da ćeš vratiti u roku od mesec dana, a kada je istekao rok, rekao si da nećeš vratiti! - poručila je Marija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija