• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

23.04.2024

11:39

Miljana i Bebica napustili Belu kuću?! Kačavendinu odluku niko nije očekivao! (VIDEO)

Informer/ATA images/printscreen

Rijaliti

Miljana i Bebica napustili Belu kuću?! Kačavendinu odluku niko nije očekivao! (VIDEO)

Podeli vest

Milena Kačavenda postala je ovonedeljni vođa u Eliti, a odabirom takmičara koje je poslala u izolaciju najavila je paklenu nedelju.

Tokom dana već su počele nesuglasice zbog podele budžeta, a sinoć je haos dostigao vrhunac, kada je Kačavenda odlučila koja dva takmičara će poslati u izolaciju.

Foto: Printscreen You Tube/paparazzo lov

 

Milena je sinoć prvo podigla Anđela i Majčicu, zatim Milicu i Pirata, Lejdi i Munju, Matora i Anita, Janjuša i Aneli.

Na kraju je svima njima rekla da sednu i u zolaciju je poslala Nenada Macanovića Bebicu i Miljanu Kulić.

- Ne mislim da sam pogrešila u odabiru, vreme je da čujemo i nominacije, ovo su osobe koje su me najviše uvredila u kući i sasvim je normalno da ću da ih stavim za potrčke. Još i zbog toga što im odnos nije rasščišćen i mislim da će biti haosa ovde. Tako da što se tiče Miljanine konstatacije da sam guglala napolju, ja sam bila u psihijatrijskoj klinici - rekla je Kačavenda.

Ovo je izazvalo opšti haos, ali i oduševljenje pojedinih takmičara, jer je poznato da su Miljana i Bebica neko vreme bili u vezi, a sada nikako ne mogu da nađu zajednički jezik. 

Foto: Printscreen You Tube/paparazzo lov

 

Miljana i Bebica odmah su prokomentarisali odluku Milene Kačavende. 

- Milena je žena koja od momenta kako je došla se ponaša užasno. Njena priča nije normalna, a ni ona sama. Ništa bolje od nje nisam očekivala. Ona ne zna da li je došla, ili je pošla. Neće imati nikakve vajde od ove iziolacije, odmah da se razumemo. Bebica mene ne zanima ni najmanje. Posprdala sam se sa Bebicom jedan da i to je to. Od koga je i dobro je što je ovako - rekla je Miljana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija