• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

19.04.2024

14:44

Vest je pogodila pravo u srce: Evo kako je Maja Marinković reagovala kada je saznala da je Filip postao otac

Maša Banđur/Ataimages

Rijaliti

Vest je pogodila pravo u srce: Evo kako je Maja Marinković reagovala kada je saznala da je Filip postao otac

Podeli vest

Pre dva dana se porodila Aleksandra Nikolić, a ona i ponosni otac Filip Car su naslednici dali ime Leona, što u prevodu znači "lavica".

Kako su i Filip Car i Aleksandra Nikolić bivši učesnici rijalitija, koji su ostavili veliki trag u rijeliti svetu, tako je Veliki šef odmah obavestio ukućane o radosnoj vesti i javno čestitao paru rođenje ćerke. Tako je Maja Marinković, bivša devojka i velika ljubav Filipa Cara, saznala odmah novine.

Ono što je zanimljivo u svemu ovome je to da je upravo Maja ovonedeljni vođa u "Beloj kući", te je ona morala da pročita pismo pred ukućanima.

Foto: Printscreen You Tube

 

Maja je kao i uvek ispala bila prava lavica i odmah je uputila čestitke novopečenim roditeljima, ali se sada na društvenim mrežama pojavio snimak kako se ona zaista osećala zbog tog saznanja. 

Snimak je objavila jedna Instagram stranica koja prati rijaliti dešavanja, a u opisu je stajalo: 

Foto: printscreen

 

- Tone kao Titanik. Faca nakon saznanja da je Car postao tata - piše u opisu pomenutog snimka. 

Foto: Printscreen You Tube

 

Ono što su svi primetili je to da Maja uopšte nije bila srećna zbog novosti, iako je u tom trenutku istakla da je prebolela Filipa Cara, a do pre samo nekoliko govorila o tome da ne može da zaboravi njihovu ljubav. 

"Oči joj sve govore", "Još dok je čitala pismo faca joj se deformisala i onaj osmeh na silu", "Ovo je najveći udarac za Maju" - bili su samo neki od komentara. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija