• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

11.12.2023

22:50

Matora izgorela kada ga je ugledala: Skinuo joj ribu u "Zadruzi 3", a sada planira i Anitu da muva

printscreen

Rijaliti

Matora izgorela kada ga je ugledala: Skinuo joj ribu u "Zadruzi 3", a sada planira i Anitu da muva

Podeli vest

Večeras je u "Elitu" ušao Anđelo Ranković, koji je inače bio učesniu "Zadruge 3", kada je Matoroj zabio nož u leđa.

Anđelo Ranković je novi rijaliti učesnik, koji je narodu poznat iz "Zadruge 3". Tada je Anđelo bio jedan od Matorinih dobrih prijatelja, ali onda joj je zabio nož u leđa. Jovana Tomić i danas ne može tu izdaju da mu oprosti.

Foto: printscreen

 

Naime, Anđelo je smuvao bivšu devojku Sanju Stanković, nakon što je ona raskinula sa Jovanom, ali onda je u "Zadruzi 5" sa MC Aleks imala problema zbog njega. Pred ovaj ulazak u rijaliti Anđelo je izjavio da bi smuvao Anitu sada, da je jedna od najboljih riba.

Foto: printscreen

 

Ostaje nam da vidimo šta će se u kući sada dešavati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija