• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

05.12.2023

08:30

"Šta ona ima da traži sa toliko starijim čovekom?" Mionina majka kipti od besa zbog ćerkine romanse sa Ša: "Nikako mi se to ne dopada!"

Aleksandar Jovanović Cile, Miloš Rafailović

Rijaliti

"Šta ona ima da traži sa toliko starijim čovekom?" Mionina majka kipti od besa zbog ćerkine romanse sa Ša: "Nikako mi se to ne dopada!"

Podeli vest

Mionina majka je priznala da je besna što je njena ćerka sve prisnija sa Nenadom Aleksićem, jer smatra da joj ne treba čovek koji je toliko stariji od nje i koji je još uvek u zakonskom braku.

Reper Nenad Aleksić Ša kako vreme prolazi, sve je prisniji sa Mionom Jovanović, što se njenoj majci, Danijeli Jovanović, ne sviđa. 

Danijela je za medije otkrila da je besna što je njena ćerka prisna sa čovekom koji je mnogo stariji od nje i koji je još uvek u zakonskom braku sa Vanjom Aleksić. 

Foto: ATA Images

 

- Shvatila sam da ona čeka Novu godinu, da bi videla kakva je njena situacija. Što se tiče Mione i Ša, ne pratim baš puno to. Ne gledam ih. Gledam emisije, vidim da u emisiji ne sluša ništa i nikoga, ne prati, samo priča sa njim. Šta da vam kažem - priča Danijela, koja je prokomentarisala da li će njena ćerka ući sa reperom u vezu.

- Ne mogu da tu ništa prognoziram, ništa da pričam - rekla je Danijela, pa otkrila da li bi se radovala njihovoj romansi.

Foto: ATA Images

 

- Nikako mi se to ne dopada! Prvo, godine su u pitanju, šta ona ima da traži sa tako starijim čovekom, sa čovekom koji je približniji mojim godinama nego njenim?! Meni se to ništa ne sviđa! Takođe, taj njegov bračni status, to mora da se raščisti. Ta njegova bivša žena Vanja, šta je već, napusti ga, pa piše neke statuse na konto Mione i njega, to sam videla po novinama... Mislim, to je, po meni, katastrofa - rekla je njena majka za "Pink.rs". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Svađe i rasulo u Feneru! Povod je Bata Mirković!
Fudbal

Svađe i rasulo u Feneru! Povod je Bata Mirković!

Turski mediji prenose da je predsednik istanbulskog velikana, Ali Koč (57) želeo u stručni štab da dovede i Zorana Mirkovića (52), ali da je trener Ismail Kartal (62) to odbio, što je dovelo do ozbiljnih nesuglasica.

10.05.2024

14:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija